Apró tárgyak - mint mondjuk babszemek - fényképezéséhez milyen paraméterekkel bíró fényképezőgép kell - nem szélsőséges értékekre gondolok, hogy a full legjobb hanem "hétköznapi", elérhető szinten - de leginkább KONKRÉT gép típust ha ajánlanátok?
Én kb 20 -30 ezer körül gondolkodom de ha kapnék adatokat hogy milyen teljesítményű gépet keressek akkor keresek , akár használtban is.
Tehát kérnék szépen adatokat, hogy mi kell ehhez a fotózás fajtához és esetleg (ebben az árfekvésben )felhívni a figyelmemet konkrét - természetesen erre használható - fényképezőgépre amit bátran megvehetnék a cél érdekében.
Ha volna valaki aki személyesen is segítene az apparátus összeállításában / bekalibrálásában , akkor én lennék a legboldogabb! Mert hiszen még kellenek fények stb amikhez szintén nem értek. ( Budapest)
Hálásan köszönöm előre is!
Fordított objektíves makrófotózásra keress rá, ez kb. az összes géphez használható. Filléres megoldás.
És a legfontosabb:
Mert rohadtul nem hátrány, ha tudod, mitől sír a baba, ahelyett, hogy személyes segítségre akarsz támaszkodni "az apparátus összeállításában / bekalibrálásában".
Kedves Zoligyerek! Köszönöm a soraid! Áhhh, már lezongoráztam én a dolgot x ideje egy olympussal, csináltam fénysátrat, vettem izzókat de nem lett tökéletes. Márpedig én maximalista vagyok , ezért keresnék rá valódi hozzáértőt, hogy beállitsa amiket kell és tanítson.
De köszönöm a figyelmeztetést! :)
Mindjárt átnézem amiket javasoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!