Melyik fényképezőgép csinálja a legjobb képeket?
Ennek a kérdésnak azért nincs értelme, mert a jó fotó relatív. Lehet, hogy amire te azt mondod, szuper kép, én azt, hogy borzalmas és tele van hibával. Ízlés és hozzáértés kérdése is.
Nem tudom, mit jelent a "nem nagyon profi" gép, de ha kis kompakt kategóriát, akkor majdnem mindegy, melyiket veszed.
Erre mondjuk én is kíváncsi lennék. A kérdező szerintem nem a témára, komponálásra, satöbbi gondolt, hanem hogy adott körülmények között melyik gép készíti akár automatán a legélesebb, magasabb iso számon, szürkületi fénynél is a legzajmentesebb képet, magas felbontás mellett.
Pl. melyikkel lehet olyan képet készíteni auto módban (én se azt szoktam) aminek a képén mondjuk 20mpx-es felbontás mellett is látni a hangyát a falon.
Ha van ilyen az érdekelne, bár én néztem Canon Eos 1D Mark III képeket, és iso 128000-on (elég magas szám éppen) szürkületben kb. olyan zajos és homályos volt a kép mint egy olcsóbb tükrös gép képe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!