Első műtermi fotózás lesz (anya+ baba-10 hós, rokonoknak lesz szétküldve) van ötletetetek milyen pózban, milyen ruhában a legjobb?
egyszeri kellenének ötletek(póz, ruházat) a bölcsiben is lesz beállított(jön fényképész mi a játszóbölcsi részbe járunk)
másszor fotóshoz megyünk ilyesmi tetszene, de úgy sem tudja szerintem megcsinálni(csak mert amikor mondtam úgy nézet rám mint a borjú a kapura, hogy olyan, mintha a lemenő napsütésben lenne, fekete háttérrel, amúgy azt a búza jelleggű kelléket is kétlem, hogy megtudná csinálni, gagyi fotós van a városban nem is egy, egy retulásársa sem képesek, mert nincs programuk, valamint nincs olyan pulcsink sem, valamint amikor képet hívatok elő náluk nem látszik hogy kékszemű a baba hiába világosítják, szóval a gépük is gáz, mert rokon gépével szinte világító kék a gyerek szeme, de ő meg a pillanatokat nem tudja elkapni, ezért megyünk fotóshoz)
amit belinkeltél kép az nem természetes, egy vacak, sötét kép amin zokog egy gyerek...
se búzatábla, se lemenő napot nem látok, de lehet én vagyok a hülye.
nekünk nagyon szuper műtermi fotónk vannak, vittünk 2-2 garnitúra elegáns ruhát, félidőben átöltöztünk. fotós mondta mit csináljunk, hogy álljunk... ő adott kellékeket is, játékokat a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!