Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megmondanátok ti is a férjemne...

Megmondanátok ti is a férjemnek hogy nem normális?

Figyelt kérdés
Sziasztok, ezt a kérdést este megfogom mutatni a férjemnek. Az a baj, hogy nem hisze el hogy a 2 nagyobbik gyerek az övé. Méghozzá az ért nem, mert kékszemű-szőke hajúak a gyerekek. A legkisebbikben ő sem kételkedik, mivel ő zöld szemű. A helyzet az, hogy mindketten barna hajú és szeműek vagyunk. És nem érti ebböl hogy lesz két szemű gyermek. Én hiába mondom neki hogy egyszerűen lehetetlen hogy ne az övék legyenek, ugyanis soha nem csaltam meg. Ő követeli a DNS vizsgálatot, én pedig NEM VAGYOK hajlandó 1 havi fizetésemet ilyen baromságra költeni. Ebből hónapok óta vita van, nem bírom már idegileg. Légyszives, mondjatok erre valamit, mert én már nemtudom hogy hogy mondjam neki, nem ért a szép szóból.

2015. jún. 24. 12:33
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
88%
Akkor marad a DNS-teszt.
2015. jún. 24. 17:33
 52/67 A kérdező kommentje:
Majd ha a fizetésén kívül megdolgozik az áráért akkor esetleg. 2 gyerekre nem kevés pénz, mondhatni luxus
2015. jún. 24. 17:49
 53/67 anonim ***** válasza:
41%

Van ilyen, le lehet vezetni, hogy jön ki. Kb. ugyanaz a szitu, mint nálunk, 2 B+-os szülő gyereke 0+-os lett.

Mindjárt keresek valamit, hátha le van valahol vezetve, hogyan jön ki.

2015. jún. 24. 18:05
 54/67 anonim ***** válasza:

Na itt van:

[link]

Keresd meg az "emberi szemszín öröklődése" diát és mutasd meg neki!

2015. jún. 24. 18:13
 55/67 anonim ***** válasza:

igazából nem nálatok van elcsúszva ez a szemszín dolog, hanem a szüleidnél. mert egy kék és egy zöld szeműnek (vagy kéknek) nem lehet barna szemű gyereke. viszont 2 barna szeműnek lehet kék szemű gyereke. ha egyik szülődnek barna lenne a szeme, akkor a kalkulátor szerint 4% esély lenne arra, hogy kék szemű gyereketek lenne.

bár azt írod, hogy érdekes föld színű szeme van, számomra a föld az barna. nem???

egyébként egy kérdés foglalkoztat. hogy lehet, hogy a 2 kék szemű gyereket nem ismeri el a férjed, de a zöld szeműt igen? mert az sem barna, akkor az miért jobb??? a zöld sokkal ritkább. bár való igaz, hogy nektek sokkal több esélyetek van zöld szemű gyerekre, az 20%, barnára meg ugye 75% lenne

2015. jún. 24. 20:00
 56/67 A kérdező kommentje:

Mert a férjem anyja illetve az én apukám zöld szemű.

Nem, nem barna anyu szeme. Kék és a zöld keveréke, olyan fura szürkés szine van. Minjárt keresek egy képet és mutatom milyen. Ő maga kék szeműnek vallja magát, de sztem nem az.

2015. jún. 24. 20:02
 57/67 A kérdező kommentje:

Na anyu szeme kb ilyen.

[link]

2015. jún. 24. 20:05
 58/67 anonim ***** válasza:

egyébként arra mit mond a férjed, hogy ilyen családi szemszínekkel nektek mindkettőtöknek barna? az nem zavarja, csak a 2 nagy gyerek?

azért kíváncsi lennék az ő indoklására :P

2015. jún. 24. 21:34
 59/67 anonim ***** válasza:
83%
De van olcsóbb megoldás is, a genetikai tanácsadás. Talán fogadnak titeket, egy próbát megér.
2015. jún. 24. 22:48
 60/67 anonim ***** válasza:
Megmutattad a férjednek? Hisz már neked?
2015. jún. 26. 18:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!