Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megmondanátok ti is a férjemne...

Megmondanátok ti is a férjemnek hogy nem normális?

Figyelt kérdés
Sziasztok, ezt a kérdést este megfogom mutatni a férjemnek. Az a baj, hogy nem hisze el hogy a 2 nagyobbik gyerek az övé. Méghozzá az ért nem, mert kékszemű-szőke hajúak a gyerekek. A legkisebbikben ő sem kételkedik, mivel ő zöld szemű. A helyzet az, hogy mindketten barna hajú és szeműek vagyunk. És nem érti ebböl hogy lesz két szemű gyermek. Én hiába mondom neki hogy egyszerűen lehetetlen hogy ne az övék legyenek, ugyanis soha nem csaltam meg. Ő követeli a DNS vizsgálatot, én pedig NEM VAGYOK hajlandó 1 havi fizetésemet ilyen baromságra költeni. Ebből hónapok óta vita van, nem bírom már idegileg. Légyszives, mondjatok erre valamit, mert én már nemtudom hogy hogy mondjam neki, nem ért a szép szóból.

2015. jún. 24. 12:33
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 A kérdező kommentje:
18, SZERINTED. Csak tudod az a helyzet hohy nekem 17 évesen elvette a szüzességem, és soha nem voltam más férfival. Tehát ha mástól lennének a gyerekek, akkor én nagyon de nagyon hírse leszek. Ha lenne rá pénz, akkor megcsináltatnám, de a gyerekeimtől nem fogom elvenni a megszokott dolgokat. És természetesen nem azért dolgozom hogy teszteket csináltassak belőle. Ha ingyen lenne, esküszöm megcsinálnám egymás után akár 10x is!
2015. jún. 24. 13:07
 22/67 anonim ***** válasza:
3%

Hahhh.... ez kemény. "válj el", "hagyd a ...csába".

Ez így megy nálatok? Hányadik férjetek, pasitok van? 20? :DDDDDD

Nagyon gáz!

Simán lehet 2 barna szeműnek is kék v zöld szemű gyereke.

Ált suli biosz (asszem...vagy középsuli 1. osztály...)!

2015. jún. 24. 13:08
 23/67 A kérdező kommentje:
*híres
2015. jún. 24. 13:09
 24/67 A kérdező kommentje:
13 az általad linkelt kalkulátor nekem azt írja ki hogy téves adatok. Jelöltem a mi szemszinünket illetve a szüleinkét és azt írja ki hogy valamelyik adat nem stimmel.
2015. jún. 24. 13:16
 25/67 anonim ***** válasza:
95%

Szóval, tutira heterozigóta szemszinetek van, vagyis te?is hordozod a vilàgos színt ès ő is,na gyerekek pedig mindkettőtöktől ezt a vilàgos gènt örököltèk. Genetikailag vagyis öröklèsmenetben nem teszünk különbsèget szürke zöld ès kèk szem között, ahogy mogyoró barna , barna, fekete között sem...

Az lenne gyanus ha mindketten vilàgos szeműek lennètek ès a gyerekek pedig barnàk!

Nyugodtan kèrdezz, eltodom magyaràzni 24oldalban is :-) ez a munkàm, vagyis eddig rèsze..

2015. jún. 24. 13:16
 26/67 anonim ***** válasza:
50%

Ha valamelyikőtöknek a szülei között van kék szemű akkor simán lehet.

A hajszín meg olyan hogy sokan szőkék gyereknek aztán elkezd bebarnulni akár tizenévesen.

De ha ő annyira dns-t akar csinálja meg, fizesse ki és akkor mindenki boldog. De mikor vért vesznek a gyerektől akkor legyen ő ott vele, hogy lássa azért egy gyereknek még nagyobb kínszenvedés egy vérvétel.

De marha nagy bizalom lehet akkor nálatok. Nem túl hosszú kapcsolat lesz ez.

2015. jún. 24. 13:17
 27/67 anonim ***** válasza:
70%
Egyszer volt valahol egy hír, hogy két feketebőrünek ikrei születtek és az egyik teljesen hófehér volt. Mert valamikor volt egy fehérbőrű szülő is a felmenők között.
2015. jún. 24. 13:19
 28/67 A kérdező kommentje:
Anyósé zöld, apósé barna. Anyámé kék és zöld keveréke (olyan fura föld szinű) apámé zöld.
2015. jún. 24. 13:20
 29/67 anonim ***** válasza:
84%

"Hányadik férjetek, pasitok van? 20?"

Az első minden szempontból, de nem is gyanúsítgat, hogy mástól van a gyerek, pedig mostkapaszkodj, csak az én testvérem szőke, mindenki más barna hajú a gyerek meg szőke kékszemű, pedig kék szeme sincs senkinek sem.

2015. jún. 24. 13:27
 30/67 A kérdező kommentje:
Jól esik bunkóskodni 29? Gratulálok, mert te aztán nagyon kulturált vagy!
2015. jún. 24. 13:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!