Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megmondanátok ti is a férjemne...

Megmondanátok ti is a férjemnek hogy nem normális?

Figyelt kérdés
Sziasztok, ezt a kérdést este megfogom mutatni a férjemnek. Az a baj, hogy nem hisze el hogy a 2 nagyobbik gyerek az övé. Méghozzá az ért nem, mert kékszemű-szőke hajúak a gyerekek. A legkisebbikben ő sem kételkedik, mivel ő zöld szemű. A helyzet az, hogy mindketten barna hajú és szeműek vagyunk. És nem érti ebböl hogy lesz két szemű gyermek. Én hiába mondom neki hogy egyszerűen lehetetlen hogy ne az övék legyenek, ugyanis soha nem csaltam meg. Ő követeli a DNS vizsgálatot, én pedig NEM VAGYOK hajlandó 1 havi fizetésemet ilyen baromságra költeni. Ebből hónapok óta vita van, nem bírom már idegileg. Légyszives, mondjatok erre valamit, mert én már nemtudom hogy hogy mondjam neki, nem ért a szép szóból.

2015. jún. 24. 12:33
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
96%

"Ez így megy nálatok? Hányadik férjetek, pasitok van? 20? :DDDDDD

Nagyon gáz!"

Nem, az a gáz, hogy valaki engedi, hogy így megalázzák. Kapaszkodj meg, ahol ez a kérdés ilyen szintem felmerül, ahol az egyik fél így alázhatja a másikat, az egy rossz házasság, mindenféle bizalom nélkül. Lehet, hogy te szeretnél ilyenben élni, én speciel nem és úgy gondolom, hogy egy olyan nő, akinek van önbecsülése ezt nem tűri.

Amúgy az 1. férjemet fogyasztom immár 5 éve, egy fiunk van és nincsenek kétségek, hogy kik a szülei.

2015. jún. 24. 13:35
 32/67 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező! Vegyél vissza. A válaszolónak tökéletesen igaza van, még ha nehéz is elfogadni. Sokan válaszoltunk neked, és szinte mindenkinek ugyanaz volt a véleménye, ez azért nem véletlen. Mutasd meg a válaszokat nyugodtan a férjednek, rá nem fog hatni, ebben biztos vagyok, a baj az, hogy rád sem hatott, el sem gondolkodtál rajta, milyen kapcsolatban élsz. Attól, hogy trágárkodsz, nem fog megoldódni a problémád. Inkább gondolkodj egy kicsit.
2015. jún. 24. 13:43
 33/67 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat, a kötekednek meg sajnálom hogy ez okoz örömet a silány kis életükben. Sziasztok.
2015. jún. 24. 13:46
 34/67 A kérdező kommentje:
*kötekedőknek
2015. jún. 24. 13:47
 35/67 anonim ***** válasza:
100%

Itt a valasz kerdezo:

[link]

2015. jún. 24. 13:55
 36/67 A kérdező kommentje:
Szia, hát az ábra szerint akkor nekem nem lehetne barna a szemem. Pedig barna. Most akkor ez hogy van?
2015. jún. 24. 13:57
 37/67 anonim ***** válasza:
95%

Nem baj a tanulatlanság és a tájékozatlanság. Ha ostobasággal társul, az annál inkább! Ne akarjatok ineternetről tanulni. Tessék elmenni genetikushoz és ő elmagyarázza az öröklésmenetet.

Paranoid embert viszont a kész tények sem győznek meg. MIvel a mai világban már mindennek utána lehet járni, ezért a férjed reakciója nem a realitásban van. (ha utána néz, akkor tudni fogja, hogy recesszív gének találkozásakor igenis lehet kék szemű gyermek)

Paranoid téves eszméket nem lehet észérvekkel meggyőzni. A hiba a férjed készülékében van, és a kapcsolatban. Pszichiáter szakorvos tud segíteni.

2015. jún. 24. 14:14
 38/67 anonim ***** válasza:
94%

Nalunk konkret eset az ocsem! Apam, anyam, nagyapam, nagyanyam, mindenki barna haju, barna szemu. Apam raadasul meg kreolosabb boru is. Az ocsem meg szoke hajjal es kek szemekkel szuletett. Mostanra barnas lett a haja, de nem sotet. A szeme meg kek es feher a bore. viszont kikopott apam, mar ami az arcvonasait illeti. Szoval nem ertme, miert problemazik a ferjed.

Nekem voroshaju, kekszemu a parom. en sostebarna haju es barnaszemu vagyok. A kisfiam total szoke, a kislanyom voros es mindketto kekszemu. ha nem en hordtam volna ki oket, meg nem az en nevem lenne a szuletesi anyakonyvi kivonaton, senki nem hinne el, h az enyemek. De nalunk ugye forditott eset van. De egyelore egyik gyerkoc sem hasonlit ram :D De nem kezedek el ezen vergodni.

amugy meg jofej a ferjed, h ilyenekkel vadol. Netan magabol indul ki???

2015. jún. 24. 14:14
 39/67 anonim ***** válasza:
81%
Ha nemnormálisozod a férjed ne csodálkozz, hogy kötekednek Veled. Te magad közvetíted, hogy valami nagyon nincs rendben és ha mások ugyanezt mondják akkor értetlenkedsz..
2015. jún. 24. 14:33
 40/67 anonim ***** válasza:
92%
Ráadásul biológiailag a kék és a zöld szem egy színnek számít. Nagy butaság, hogy a zöld szeműt elfogadja, a kéket meg nem..
2015. jún. 24. 14:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!