Megmondanátok ti is a férjemnek hogy nem normális?
"Ez így megy nálatok? Hányadik férjetek, pasitok van? 20? :DDDDDD
Nagyon gáz!"
Nem, az a gáz, hogy valaki engedi, hogy így megalázzák. Kapaszkodj meg, ahol ez a kérdés ilyen szintem felmerül, ahol az egyik fél így alázhatja a másikat, az egy rossz házasság, mindenféle bizalom nélkül. Lehet, hogy te szeretnél ilyenben élni, én speciel nem és úgy gondolom, hogy egy olyan nő, akinek van önbecsülése ezt nem tűri.
Amúgy az 1. férjemet fogyasztom immár 5 éve, egy fiunk van és nincsenek kétségek, hogy kik a szülei.
Nem baj a tanulatlanság és a tájékozatlanság. Ha ostobasággal társul, az annál inkább! Ne akarjatok ineternetről tanulni. Tessék elmenni genetikushoz és ő elmagyarázza az öröklésmenetet.
Paranoid embert viszont a kész tények sem győznek meg. MIvel a mai világban már mindennek utána lehet járni, ezért a férjed reakciója nem a realitásban van. (ha utána néz, akkor tudni fogja, hogy recesszív gének találkozásakor igenis lehet kék szemű gyermek)
Paranoid téves eszméket nem lehet észérvekkel meggyőzni. A hiba a férjed készülékében van, és a kapcsolatban. Pszichiáter szakorvos tud segíteni.
Nalunk konkret eset az ocsem! Apam, anyam, nagyapam, nagyanyam, mindenki barna haju, barna szemu. Apam raadasul meg kreolosabb boru is. Az ocsem meg szoke hajjal es kek szemekkel szuletett. Mostanra barnas lett a haja, de nem sotet. A szeme meg kek es feher a bore. viszont kikopott apam, mar ami az arcvonasait illeti. Szoval nem ertme, miert problemazik a ferjed.
Nekem voroshaju, kekszemu a parom. en sostebarna haju es barnaszemu vagyok. A kisfiam total szoke, a kislanyom voros es mindketto kekszemu. ha nem en hordtam volna ki oket, meg nem az en nevem lenne a szuletesi anyakonyvi kivonaton, senki nem hinne el, h az enyemek. De nalunk ugye forditott eset van. De egyelore egyik gyerkoc sem hasonlit ram :D De nem kezedek el ezen vergodni.
amugy meg jofej a ferjed, h ilyenekkel vadol. Netan magabol indul ki???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!