Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megmondanátok ti is a férjemne...

Megmondanátok ti is a férjemnek hogy nem normális?

Figyelt kérdés
Sziasztok, ezt a kérdést este megfogom mutatni a férjemnek. Az a baj, hogy nem hisze el hogy a 2 nagyobbik gyerek az övé. Méghozzá az ért nem, mert kékszemű-szőke hajúak a gyerekek. A legkisebbikben ő sem kételkedik, mivel ő zöld szemű. A helyzet az, hogy mindketten barna hajú és szeműek vagyunk. És nem érti ebböl hogy lesz két szemű gyermek. Én hiába mondom neki hogy egyszerűen lehetetlen hogy ne az övék legyenek, ugyanis soha nem csaltam meg. Ő követeli a DNS vizsgálatot, én pedig NEM VAGYOK hajlandó 1 havi fizetésemet ilyen baromságra költeni. Ebből hónapok óta vita van, nem bírom már idegileg. Légyszives, mondjatok erre valamit, mert én már nemtudom hogy hogy mondjam neki, nem ért a szép szóból.

2015. jún. 24. 12:33
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
93%

A miértet már leírták, én írok rá példát a családomból. Anyósom és apósom is barna hajú és szemű. 3 gyerekük van:nagyobbik lány szőke és zöld szemű, kisebbik lány barna és vakítóan kék szemű, fiuk (férjem) szőke és világoskék szemű. Anyóséknak összesen van 7 unokájuk, 1 szőke kék szemekkel, a többi 6 sötétbarna hajú és barna szemű.

Már csak 1 érdekesség: kisfiamnak van egy cigány ovistársa, aki fekete hajú, nagyon barna bőrű és nagyon világoskék szemei vannak.

Ilyen a genetika!

2015. jún. 24. 14:45
 42/67 A kérdező kommentje:
De én hogy lehetek barna szemű? Most pardon de ezen akadtam ki. Valaki?
2015. jún. 24. 14:49
 43/67 anonim ***** válasza:
84%
Kerdezo, esetleg a nagyszulok genje? Nem volt barna szemu nagyszulo? Nemcsak a szulok szeme szine szamit szerintem. A szuleidben bennevannak a nagyszuleid genjei is amibol te orokolsz vagy nem. Az abra csak egy egyszeru magyarazat es szulokre vonatkozik. Nagyszulok geneit nem veszi figyelembe. Az sokkal oszetettebb.
2015. jún. 24. 15:00
 44/67 A kérdező kommentje:
Sajnos nekik a szemszínét nemtudom :(
2015. jún. 24. 15:01
 45/67 A kérdező kommentje:
Illetve anyu szüleinek kék szemük van. De apuénak nemtudom, mert nem ismertem őket sajnos.
2015. jún. 24. 15:02
 46/67 anonim ***** válasza:
95%

Bocs, ezzel 2 gondom van.

1. Ha a férjed kételkedik, akkor bizonyítson ő, ergo fizesse ő a genetikai vizsgálatot. Mivel ez az egyetlen, ami meggyőzheti.

2. Egy olyan embernek semmit sem bizonyítanék, akiben ez egyáltalán felmerül velem kapcsolatban.

"Légyszives, mondjatok erre valamit, mert én már nemtudom hogy hogy mondjam neki, nem ért a szép szóból." - Most komolyan azt hiszed, hogy ha valakinek ilyen hülyeség fészkelődött a fejébe, akkor idegen emberek véleménye egy anonim oldalon meggyőzhetné, ha te, a gyerekei anyja nem tudod??? De ha ilyen probléma felmerül egyáltalán, és nem adtál rá okot, akkor téged nem sért ez mélységesen?

2015. jún. 24. 16:57
 47/67 anonim ***** válasza:
Ráadásul a barna a domináns szín.
2015. jún. 24. 16:57
 48/67 A kérdező kommentje:
De, sért. Igazábol itt páran már belerondítottak a kérdésbe, szét van offolva, sőt olyat is írtak hogy szerintük én sem vagyok benne biztos hogy ő az apa. Ezért aztán tök mindegy, már nem mutatom meg neki a kérdést, a sok okoska miatt. Ennyit erről.
2015. jún. 24. 17:01
 49/67 anonim ***** válasza:
32%
Nem mered megmutatni neki? Pedig érdemes lenne, azért írtunk.
2015. jún. 24. 17:14
 50/67 A kérdező kommentje:
Azt hittem hogy nem jönnek ide kultúrtalankodni a kis okoskák. De tévedtem. Így már nem mutatom meg neki.
2015. jún. 24. 17:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!