Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem szeretnék gyereket, de a...

Nem szeretnék gyereket, de a párom igen?

Figyelt kérdés

Nő létemre soha nem hatott meg egy kisbaba/gyerek látványa, egyenesen idegesít a hangjuk is, és még ha mindezekkel meg is barátkoznék életem folyamán ott van az is, hogy rettegek a terhességtől, a szüléstől, az egész mindenségtől. A párom viszont szeretne gyereket, és nem is igazán tudom hogyan mondjam ezt el neki hogy megértse. Volt már, hogy feljött a téma, de olyanokat vágott hozzám, hogy akkor majd öregkorunkba ülünk ketten azt nézzük egymást.. Igaza van, tényleg jó dolog lenne, ha nem ez lenne a legnagyobb félelmem. Nem tudom, hogyan változhatna meg a hozzáállásom, és félek, hogy ha tényleg nem szeretnék elhagyhat a párom.

23 éves vagyok, 6 éve vagyunk együtt.

2015. jún. 24. 10:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Várj 2-3 évet ezel kérdésel,illetve kérdezd meg a párod meddig várna gyerek témával mert ha nem sürgös neki sem akkor ne agyalj ezen.ha sürgös akkor meg enged el .
2015. jún. 24. 12:31
 12/12 anonim ***** válasza:
nyugi még nagyon fiatal vagy ekkor még én is tiltakoztam, majd megjön a kedved pár év múlva ne aggódj.
2015. jún. 25. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!