Elvileg nem tervezünk gyereket, de a párom mégsem védekezik?
Konkrétan nem tervezünk gyereket, de a párom (ha nem is minden együttlétkor) kb minden 2.-3. aktusban belém élvez.
Ez a részéről azt jelenti, hogy jöhetne, vagy csak ennyire felelőtlen? Vélemény?
"Ez a részéről azt jelenti, hogy jöhetne, vagy csak ennyire felelőtlen? "
EZT TÖLE kellene megkérdezned.
De ha jól értem, a "védekezés" alatt megszakítást értetek - az pedig nem az, amellett bármikor lehetsz terhes.
Amennyiben te nem akarsz gyereket (illetve nem lennél képes arra, hogy a párod nélkül fel tudd nevelni), akkor védekezz te.
"Én szeretnék, nem kérdés."
Ez eddig nem lenne baj, de ha a párod csak felelötlen, akkor nagy a valószínüsége, hogy amennyiben terhes leszel, lelép a felelöség elöl. Ebben az esetben fel tudod nevelni a gyereket egyedül, a segítsége nélkül? Mert nem hiszem, hogy ebben az esetben a párodtól bármilyen támogatást is kapnál. Szerintem elöször gondold át alaposan, és ha nem vagy biztos abbban, hogy nélküle is meg tudod oldani, akkor védekezz te, ne hagyd rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!