Állítólag nem tervezünk több babát de védekezni meg nem védekezik rendesen ( a férjem) számotokra ez mit sugall?
Tudom, ilyenkor azt mondják, beszéljük meg stb. de már megbeszéltük. Azt mondja ő is hogy elég ez a 2. Nem hozza fel a témát hogy kellene még, de azt se hogy nem kellene. Meg amikor másnak 3 van, nem szólal meg borzadozva hogy juj az már milyen sok lenne. Spirálom volt fent korábban, panaszom volt tőle. Hormont nem szedhetek családi anamnézis miatt. Neki kellene gumit húzni (vásárolni) de nem akar, mindig elszórakozza. Nem esek olyan extra könnyen teherbe na de így hogy hol védekezünk, hol nem, ez így mint az oroszrulett olyan.
Én nem bánnám, meg bele is férne kis átszervezésekkel anyagilag, de azért furcsa ez a kettősség.
Számotokra ez mit jelentene?
Miért neki kell megvenni?
Annyit jelent, hogy vagy akar még egy gyereket, vagy felelőtlen.
Ha nem akartok gyereket, vegyél óvszert, és használjátok.
ennyi...
Azt hogy lusta a férjed védekezni....? Vagy hogy nem tudja kinyögni, h szeretne egy 3-at?
Ne haragudj, de nekem ez olyan furcsa, h semmi védekezés és vagy lesz baba vagy nem....És akkor ha lesz, majd "kitáncol" hogy DE TE AKARTAD! ??
Húú, nekem az az érzésem, hogy te túlragozod ezt a dolgot, azért, mert nagyon szeretnél még egy babát.
Olyan nincs, hogy nem lehet vele megbeszélni.
Ültesd le, nyomj a kezébe egy konyakot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!