Miért van, hogy a ti anyukátok hamarabb tud a babáról, mint a férjeteké?
Én ezt komolyan nem értem. Sokan írják, hogy a pozitív teszt után az ő anyja tudja, de a férje anyja csak az első trim. végén. Miért? Hisz ugyan olyan nagymama. Megértem, hogy egyből el szeretnétek mondani anyukátoknak, de a párotok anyja (ha nem kifejezetten rossz a viszony) miért nem érdemli ezt meg?
És akkor csodálkoztok, hogy nem ugyanolyan a viszonyuk a nagymamáknak lányuktól és fiúktól lévő unokájuk felé...
Arról nem szólva, hogy hogy eshet a férfi anyjának, hogy előle titkoljátok, miközben a ti édesanyátok már rég tudja...
Nem provokációnak szánom, komolyan érdekel. Nem vagyok nagymama, sőt, gyerekem sincs
Szerintem ez nem feltétlenül szimpátia kérdése, hanem alapvetően különbözik az anya-fia és az anya-lánya kapcsolat. A férjem pl. sokkal kevesebbet beszél az anyjával, mint én az enyémmel, de nem azért, mert bármi gond lenne köztük. Mivel mindkét nagyszülő messze lakik, főleg telefonon folyik a kommunikáció. Én többet mesélek a fiunkról anyumnak a napi dolgokat illetően, mint a férjem az övének. Most már rászoktam, hogy időnként én hívom fel az anyóst, különben sosem tudna szegény semmiről.
A terhességnél is így volt. Mivel nem ment egyszerűen, én végig beszéltem róla anyummal, a férjem viszont úgy akarta, hogy csak akkor mondja el az övének, ha már "biztos" a dolog. Nem kizártuk, a férjem döntése volt.
Na egy páran azért értették, mire gondoltam :)
nyilván nem az 5-6 napos eltérésre gondoltam, hanem ha pl. a nő anyja a pozi után, a pasié meg a 12. hetet betöltve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!