Anyósotok/anyukátok beleszólt a gyermeketek névválasztásába?
Nem. Nem is kommentálták. Mi gyerekünk, mi választunk. Férjemet ugyanúgy hívják, mint apósom, mégsem említették meg soha, hogy a fiunk is az legyen.
Nem is értem! Van olyan, aki hagyja magát befolyásolni???
Semmi baj azzal szerintem ha mond egy tippet a végső döntést úgyis ti hozzátok meg.
Mondjuk én nagyon szeretem a nagyit és míg élek büszke leszek arra, hogy a nagyim választott nekem nevet.
Mondjuk az ő választottjait én sem adnám.
ne hallgass rá. a ti gyereketek. én egyébként is hülyeségnek tartom, hogy a gyerek kapja a szülő nevét, aztán a sokadik Kiss Béla lesz a családban, soha nem lehet tudni, kire gondolnak, mikor említik a nevet.
meg nem is akarnám én se folyton a saját nevemet mondogatni, mikor a gyerekemnek szólok.
Igen beleszóltak, mert megkérdeztem őket! Többé nem teszem!
A lányneveim soha egyiknek sem tetszik, még jó, hogy fiaim vannak.
Az elsőnél az általam kitalált névtől mindenki rosszul lett, de az uramnak a mai napig tetszik!
Próbáltak. Boglárka lett. De voltak más nevek is a talonba de voltak h lehurrogták de megmondtam nekik h az én gyerekem vagyis a mi gyerekünk mi döntjük el ha Alfrég ALfonzó lenne se volna beleszólásuk. Nekik is voltak gyerekek akiknek azokat a neveket adták ami tetszik ez a jog nekem is kijár!!
Más rokonok is lehurrogták a lányom nevét h jajj de csúnya már vmi rendes nevet adjunk szegény gyereknek. Na nem kellett félteni megmondtam nekik is h mert az a szép amit ők találnak ki? Ne adjanak tippeket szüljenek maguknak és azt adnak amit akarnak én se fogok beleszólni!!!
Soha ne hagyjátok magatokat. Majd megbékélnek. Meg ettől ráz ki a hideg h a gyereknek a szülő nevét kell kapnia. Miért kellene? mert ők anno kitalálták. Ő bajuk!! Ha nem voltak elég kreatívak magukra vessenek. A második gyerekemnél se lesz senkinek beleszólása csak a férjemnek és nekem vagy még a lányunk segíthet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!