A férjem tejfakasztó bulit akar tartani szülés után, de nekem ez nagyon nem tetszik. Velem van a baj?
Szülés után vérezve, összevarrva (ha császároznak, akkor pláne), "tejfakasztva" majd pont arra vágyom, hogy odacsődüljön egy halom ember, pláne férfi hozzánk... van egypár férfi családtagom (apám, öcsém, sógorom), de egyiküknek sem jutott eszébe eddig ez a hülyeség, hanem együtt babáztak otthon.
Hogy beszélhetném erről le?
Igen, veled van a baj.
Nálunk is volt tejfakasztó. Férjem kb. 2 évente egyszer üti ki magát, amúgy nem iszik. Ráadásul akkor volt megtartva, amikor már otthon voltam én is a kicsivel. Bár nem nálunk volt szerencsére. Nem látok ebben semmi kivetni valót. Mindenki túlélte azt a fél napot...
"Ne haraguddj de apukàt sajnàlni úgy, hogy közben Téged trancsìroztak....nekem kicsit sok lenne. Vagy hogy fogalmazzak, hogy ne legyek bàntó: talàn visszàs. Ha valakit ott sajnàlni lehet, az te voltàl, nem apuka, aki önszàntàból itta magàt asztal alà. "
Hát, nálunk nem divat az önsajnáltatási, "ki érzi rosszabbul magát, ipi-apacs" verseny.
Szóval az a baj, hogy nem tudja hol a határ és se gg részegre issza magát. Plusz még igénytelen is, büdösen és másnaposan menne hozzátok a kórházba.
Hát, ezeket a dolgokat akkor is tudtad mikor hozzá mentél, és akkor is mikor teherbe estél tőle.
Ez van, te őt választottad a hibáival együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!