A férjem tejfakasztó bulit akar tartani szülés után, de nekem ez nagyon nem tetszik. Velem van a baj?
Szülés után vérezve, összevarrva (ha császároznak, akkor pláne), "tejfakasztva" majd pont arra vágyom, hogy odacsődüljön egy halom ember, pláne férfi hozzánk... van egypár férfi családtagom (apám, öcsém, sógorom), de egyiküknek sem jutott eszébe eddig ez a hülyeség, hanem együtt babáztak otthon.
Hogy beszélhetném erről le?
Az én férjem is tartott tejfakasztót. Ez az egész gyerekvállalás nem csak rólad szól. Ő is stresszelt, izgult veled együtt. Neki a tejfakasztó egy kicsi lazulás, felkészülés arra, ami előtte áll. Neki jutott a buli része. Neked pedig a szülés. De nem szebb és magasztosabb feladat ez? Én bizony ezeket a dolgokat (a rugdosódás a pociban, a szopi, meg amik csak női kiváltságok) semmi pénzért nem adnám egy buliért.
Egyébként másnap kötelességtudóan jött apuci látogatni... nem azért, de sz@rabbul nézett ki, mint én! :-D
Önző vagy. Látogatási idő után miért ne ihatna meg valamit a haverokkal?
Az én párom is tartott, semmi problémám nem volt vele. Pedig császárral szültem, pláne.
Netán attól félsz, hogy az otthonodban ramazurit csinálnak, és amint hazaértek, ott fog várni a buli maradványa?
Amennyiben a tejfakasztót az alatt tartja amíg kórházban vagy és másnap nem félrészegen, másnaposan tántorog be és rendben lesz a ház, miért ne?
Mi nem tartottuk, de volt ismerős, aki körbeszaladt a szomszédságban, koccintottak egy kupicával és ennyi volt a tejfakasztó.
Nem kell feltétlenül seggrészegre innia magát, hányás-másnapos szagúnak lennie, de hagyd, hogy ünnepeljen. Ha esetleg nem ismer mértéket és csak baj van az italozgatásból, jogos a nemtetszésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!