Rita név tetszik?
Figyelt kérdés
Adnátok? Mit gondoltok a névről,tetszik?2015. jún. 12. 20:03
1/8 anonim válasza:
Erről a névről a harry potter Rita Vitrol-ja jut eszembe, ott nem tetszett, de csak a személy miatt. Amúgy szeretem a ritkán használt neveket. Ez is bejön.
4/8 anonim válasza:
Nekem kicsit zord a hangzása... Szeretem a lágyabb neveket.
5/8 anonim válasza:
Nem adnám.
Miért?! Mert egyszerű,nekem nem mond semmit,zord.
A lágyabb,csajosabb hangzású neveket részesítem előnyben,no meg a modernebbeket:)
6/8 anonim válasza:
Nagyon szép névnek tartom. Engem így hívnak és mindig is szerettem a nevemet, a kislányom is ezt a nevet kapta második névként. Ritka név, de mégsem furcsa, nem "trendi", de nem is régies. Pont jó!
7/8 anonim válasza:
Nagyon szeretem ezt a nevet. Esélyes, hogy adjuk is majd, ha lesz kinek.:) Szerintem nem zord, hanem kedves.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!