Mi változott a párotokban (ha változott) miután apa lett?
Mire gondolsz? Szexuálisan? Ugyan olyan ninfomán mint volt :-D
Vagy az életben? Felfogásban? Többet dolgozik,többet segít és nem is értem hogy hogyan,de a sok munka ellenére többet van velünk. Háziasabb,jobban félt minket. De a " lazasága,humora,kisugárzása" megmaradt.
Egyszóval változott,de jó irányba. Mindent megtesz és meg ad nekünk:-)
Miért kedves kérdező? Tartasz v.mitől? H esetleg rossz irányba változik a párod?
Nem tartok semmitől :)
Gyereket várok és próbálom elképzelni milyen lesz apaként a párom, ugyanilyen marad, vagy felfogásban picit más lesz hiszen a nők is másak lesznek csak a férfiakról kevesebbet írnak e téren.
Kíváncsi vagyok hogyan fog viselkedni a mindennapjaiban azzal a csöppséggel.
Amúgy nagyon türelmes, megértő és kedves, az a tipikus morcona külsejű keveset beszélő de vajszívű alak akinek kell idő míg nyit az új dolgokra és változik emiatt (pl kimozdulás amióta vele vagyok)
A párom a levegőtől is óvja egy csepp gyerekünket. Aki azért valljuk be, egy faltörő kos. Erős, jókötésű legény. Most 3 éves, meg egy kicsi. Sosem volt beteges, de a papa belebetegszik, ha csak az orra folyik. Ő nagyon elkényezteti, és most ott tartunk, h a gyerek simán leszarja. Tőlem azért tart, persze a szó jobbik értelmében. Szóval nem túlzottan jó irányba alakult a papa. Sajnos ezt ő is tudja, de megrántja a vállát, h én ilyen vagyok, ennyi.
Egyébként emberileg nagyon jó, régen is , most is sokat segít, ha kell jön-megy, intézkedik.
Csak az esetlege beteg fiunkkal ne kelljen otthon maradni, mert attól szinte retteg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!