Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mitől félnek a fiús anyukák,...

Mitől félnek a fiús anyukák, amikor nem engedik lányos dolgokat tenni a gyerekeiket?

Figyelt kérdés
Minden épeszű ember tudja, hogy a nemi identitás nem attól függ, hogy játszott-e babával a kisfiú, hordott-e rózsaszínt, vagy hogy van-e előtte férfias mintakép. Mitől félnek hát azok az anyák, akik pl. egy másik kérdésben sorra tiltják, hogy játékból szoknyát vegyen fel a kisfiú, vagy egy másik kérdésben, hogy babázzon? Mi baja lesz ettől a gyereknek szerintük? Esküszöm nem értem a logikát, de kíváncsi vagyok, mi vezet a tiltáshoz.
2015. máj. 13. 17:14
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Utolsó, van különbség felnőtt férfi viselkedése és kisgyerek alkalmankénti szoknyaviselete között.
2015. máj. 13. 17:44
 22/32 anonim ***** válasza:
39%

15 nekem nem jönnek be az ilyen "lányos" pasik

jut eszembe volt még egy ismerősöm ai felvett tangát fiú létére haveri körben jót röhögtünk a srácok kivitték az útszélre és megálltak neki a kocsik..nagy hahaha volt az egész, de a srác szerintem sem százas aki ilyet bevállal, meg akiben a csírája van ezeknek a női ruhaneműk viselésére való hajlamnak, egyszer majd azzal fog jönni, hogy most te csináld neki...

2015. máj. 13. 17:46
 23/32 A kérdező kommentje:

Nem, nem mindenki Justin Bieber hasonmás. :) (úgy mondod, mintha ez valami sértés lenne amúgy).

A 20 éves felnőtt férfiakat is meg lehetett nézni annak idején... sokan eljátszották a 40 éve boldog házasságot, miközben végighazudták az egészet. A képmutatás sokkal rosszabb, mint az őszinteség, még ha nem is lesz valaki nős húdekeményférfiésapa 20 évesen. Felesleges is. De ez most hogy is jött ide? :)

2015. máj. 13. 17:46
 24/32 anonim ***** válasza:
89%

21 szerintem nem keene bohócot csinálni belőle, csak mert kisgyerek címszóval.

az sem tetszik amúgy, akik meg festetik a kutyájuk szőrét pl.

2015. máj. 13. 17:49
 25/32 anonim ***** válasza:
86%

A gyerek marslakónak, tündérnek stb. beöltöztetése mivel jobb?

Vagy amikor pár napos babákat beöltöztetnek méhecskének, katicának stb.?

2015. máj. 13. 18:01
 26/32 anonim ***** válasza:
5%

Egész ovi alatt abban a tudatban voltam, hogy én is fiú voltam, mint a bátyám. Nem neveltek fiúnak, sőt, mivel első lányunoka voltam a családban, minden sűrűn szoknyát akartak rám adni, de én utáltam akkor is, a harisnyával együtt, amikortól beleszólhattam az öltözködésbe, fel nem vettem semmi lányosat, és azóta sem hordok szoknyát. Mégsem lettem se leszbikus, sem identitászavaros nő.

Én nem értem az ilyet. Senki nem lesz ettől zavaros. Ha a gyerekem fiú létére lányos dolgokkal akarna játszani, ráhagynám. Felvehetné a rózsaszín ruhát, ha az tetszik neki.

2015. máj. 13. 18:47
 27/32 anonim ***** válasza:

Az én férjemen is volt a tangám, de én előtte fél óráig győzködtem, hogy viccből vegye már fel. :D Nagyon ellene volt, de aztán belement, mert már elege volt a kérlelésemből.

Magától nem jutna eszébe, de egyébként pedig valóban vannak, akiknek van ilyen fétisük, és heteró, házas férfiak is vannak köztük, ettől senki sem látens meleg. A legnagyobb látens melegek a nagy, fröcsögő, minden meleg dologtól nagy hangon utálkozó "alfahímek". :)

2015. máj. 13. 18:50
 28/32 anonim ***** válasza:

én biztos vagyok benne, hogy nem ezektől lesz homi egy felnőtt és egyébként se billenne meg az elmém ha a fiam "más" lenne :)

de azért az nekem is meredek, hogy az oviban egy előadáson szoknyát adnak a fiúkra. nem már, miért kell megalázni őket? persze ha a fiam azt mondaná, hogy anya, szeretnék felpróbálni szoknyát akkor minden gond nélkül mondanám, hogy próbáld csak, de ő nem ilyen!

vettem neki babát mikor kicsi volt, sikítófrászt kapott, semmi rózsaszínt vagy lilát nem enged be a szobájába, szoknyától is kiveri a víz, szóval nem engedném és nem azért mert homokos lenne tőle, hanem mert egy ilyen dolgot nem szabad ráerőltetni a másik nemre.

2015. máj. 13. 19:19
 29/32 anonim ***** válasza:

26!

Egy pillanatra azt hittem én írtam a kommented.

Én oviban nem hallgattam a nevemre egy időben, hanem a Ferenc névre. Csak autókkal játszottam és verekedtem is.

Ehez képest, most két kislány anyukája vagyok, akik közül az egyik vérbeli csajos csaj. A másik még baba.

A bátyámnak volt kifestve a körme, viccből még szoknyát is húzott, sőt, ki is sminkeltük.

Bár ő több szempontból is tabudöntögető, mivel informatikus/programozó/rendszergazda létére egy kétméteres izommatyi.

2015. máj. 13. 21:36
 30/32 anonim ***** válasza:
Lányom lesz, de ha fiam lenne, sem adnék rá szoknyát, mert csak, mert minden szülő azt ad a gyerekére, ami neki tetszik. A szoknya kisfiún nem felel meg az én ízlésemnek. Ha akarná, felpróbálhatná, de nem vinném ki benne az utcára, mert lehet, h a kisfiú számára ez egy szuper ötletnek tűnik abban a pillanatban, de én vagyok a felnőtt és meg akarom kímélni ennek a következményeitől, hogy pl. kinevetik, megszólják, megbámulják.
2015. máj. 13. 22:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!