Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mitől félnek a fiús anyukák,...

Mitől félnek a fiús anyukák, amikor nem engedik lányos dolgokat tenni a gyerekeiket?

Figyelt kérdés
Minden épeszű ember tudja, hogy a nemi identitás nem attól függ, hogy játszott-e babával a kisfiú, hordott-e rózsaszínt, vagy hogy van-e előtte férfias mintakép. Mitől félnek hát azok az anyák, akik pl. egy másik kérdésben sorra tiltják, hogy játékból szoknyát vegyen fel a kisfiú, vagy egy másik kérdésben, hogy babázzon? Mi baja lesz ettől a gyereknek szerintük? Esküszöm nem értem a logikát, de kíváncsi vagyok, mi vezet a tiltáshoz.
2015. máj. 13. 17:14
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
26%

nekem szimplán nem tetszik

volt egy barátom aki annyiszor látott engem alapozózni meg púderezni hogy egy nap azzal fogadott hogy látok e rajta valami különöset..hát bepúderezte az arcát..

másik barátom meg a melltartómat próbálta fel és törölközőt tett a fejére mint amikor hajmosás után felcsavarom(turbánosítom)

nekem nem volt vonzó őket így látni egy pasi legyen pasis, férfias szerintem, legyen stílusa.

2015. máj. 13. 17:30
 12/32 anonim ***** válasza:
Utolsó, a te ismerőseid szimplán nem százasak.
2015. máj. 13. 17:32
 13/32 anonim ***** válasza:
93%

Nincsenek keményen elhatárolva az értékrendemben a fiús és lányos dolgok, ha figyeltél volna olvasás közben, írtam, hogy tőlem babázhatna, ha akarna, de ugye nem akar. Sepregetni imád, szóval ez mellément. Kislányom nincs, nem is lesz, így ez a téma nem foglalkoztat. Nekem egy szoknya fiún nem fér bele, ennyi. Ha úgy tetszik, igen, csak. Nekem visszatetsző és kész. Ettől még nem vagyok maradi, de ez nem tetszik. Nem gondolom, hogy ettől meleg lesz egy gyerek felnőtt korában, de nem csinálok majmot a gyerekemből, ha nem muszáj. Nem értem miért kellene ennyire keverni a nemi szerepeket?

Megkérnélek azonban, hogy a gúnyos hangnemet mellőzd velem szemben, mert én normálisan válaszoltam neked.

2015. máj. 13. 17:35
 14/32 anonim ***** válasza:
Ja, 3-as voltam.
2015. máj. 13. 17:35
 15/32 A kérdező kommentje:

Attól, hogy felvett egy melltartót és feltett egy turbánt, nem egy életre vált anti-férfivé :D csak kipróbálta, milyen érzés. Nem lehet kíváncsi rá? Mikor lenne rá esélye az életben? Csak azért, mert nem az ő ruhadarabja, még lehet kíváncsi, nem? Semmi baja nem lesz tőle, szerintem.

Valahogy nem értem mi ez a júúúúúúj, ... a férjemen is volt már a tangám, mert kíváncsi volt rá, kb. 5 percig :D naés? Jót röhögtünk rajta és annyi. Ahogy volt rajtam is az öltönye, és a kisestélyimet is felpróbálta, vicces volt, és annyi. Ez nem jelenti azt, hogy hosszú kesztyűben és szoknyában porszívózik itthon, vagy hogy bármi baja lenne. És mi még nem is vagyunk gyerekek. Egy gyerek pláne kísérletezik... játszik.

2015. máj. 13. 17:36
 16/32 anonim ***** válasza:
56%
Az én férjemnek eszébe nem jutna melltartót és tangát próbálgatni. Ha mégis, megdöbbennék.
2015. máj. 13. 17:38
 17/32 anonim ***** válasza:
62%

"...férjemen is volt már a tangám, mert kíváncsi volt rá, kb. 5 percig :D naés? Jót röhögtünk rajta és annyi. Ahogy volt rajtam is az öltönye, és a kisestélyimet is felpróbálta, vicces volt, és annyi"

Hát, azért ez sem semmi. A férjemnek sem jutna ilyen eszébe, pedig van egy humora, de ez szerintem nem vicces.

2015. máj. 13. 17:39
 18/32 anonim ***** válasza:
65%
12 én sem tartom normálisnak ezért nem fogom a gyerekemet is ilyeneknek kitenni, hogy lakk vagy szoknya, fiú létére stb
2015. máj. 13. 17:42
 19/32 A kérdező kommentje:
Igen, volt vagy 10 perc az életünkből :) nevettünk és kész. Szerintem vicces volt :)
2015. máj. 13. 17:43
 20/32 anonim ***** válasza:
30%

Régen a fiúk, 15-16 évesen már szinte kész férfiak voltak. 20 évesen házasodtak és a szerencsések már az arany lakodalomnál tartanak.

A mai fiúk, hála a "modern szülőknek" Justin Bieber hasonmások.

2015. máj. 13. 17:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!