Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csinalnatok a helyemben?...

Mit csinalnatok a helyemben? (Tobbi lent)

Figyelt kérdés
Svajcban lakok 2 eve amikor kijottem meg dolgoztam aztan megismerkedtem a mostani baratommal es nem engedett dolgozni mindent meg is tett hogy ne dolgozzak...1 es fel eve vagyunk eggyutt es mindig is babat akart megprobaltunk mindent hogy sikeruljon es most terhes vagyok 7hetes. De most meg nem akarja es sokat veszekszunk ez miatt es raadasul szo szerint kenyszerit hogy dolgozzak meghozza egy olyan helyen ahol mergezo anyagokkal kell dolgozni es terhesen nem is vettek vna fel ezert hazudtam h nem vagyok az...ő leszarja de viszont elvetetni sem akarja..magyarul azt szeretne ha meghalna ott a mergektol vagy valami torzszulott lenne...mar nem birom ezt hogy mindig ugy kell ugraljak ahogy ő akarja...ha akarja folgozok, ha nem akkor nem , ha babat akar akkor csinal aztan meg nem akarja...legszivesebben itt hagynam csak nem olyan egyszeru a helyzet mert a ,,csaladomhoz'' otthon nem mehetek mert anyam egesz eletemben csak penzt akart tolem es szarik ram mar vagy fel eve nem is beszeltunk apamat nem ismerem es masom nincs otthon...de meg sajat penzem sincs hogy elmenjek...mit csinaljak??? Mar az egyetlen kiutkent a halalt latom csak..

2015. máj. 5. 21:49
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
17# de hol tudok ilyen helyzetben segitseget kerni? A masik baj meg h ő nem erti meg h hogy viselkedik velem szerinte meg mindig minden ok es nem is engedne csak ugy elmenni..ma reggel is konyorgott h maradjak.de mind1 senki sem erti igazan
2015. máj. 6. 12:47
 22/23 anonim ***** válasza:
És a barátod tisztában van vele mi lesz akkor ha mégsem hal meg a magzat, hanem betegen jön a világra? Akkor mit fog tenni, beadja egy intézetbe, vagy otthagy titeket hogy kezdj vele amit akarsz? Mert ha nem akar tőled gyereket, beteg gyerek meg megúgy sem fog neki kelleni. Én ezt nem hiszem el, hogy létezik a világon ilyen ember, aki így viselkedjen. Ha nem tudsz sehova menekülni előle, akkor legalább épp ésszel próbálj hatni rá, hogy egyezzen bele az abortuszba. Ilyen nincs a világon.
2015. máj. 6. 18:42
 23/23 A kérdező kommentje:
Ma tulestunk egy szep kis vitan es azt hiszem h most kezdi felfogni a dolgokat meg azt is terhes vagyok egyaltalan..Mondta h igazam van es szoljak h terhes vok aztan lesz ami lesz amugy se kene dolgoznom..lassu a felfogasa
2015. máj. 6. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!