El akarja vetetni a babat! Mit tegyek? (A tobbi lent) 18/L
Figyelt kérdés
Van egy 22 eves igen tehetos (penzes),helyes fiu,akivel 2 es fel evig egyutt voltam,15 eves koromtol. Aztan egy 2 honapja felkeresett,lefekudtunk,mert en borzasztoan szerelmes vagyok bele meg mindig.massal en nem is voltam azota es terhes lettem,most lesz az erettsegim is es 1000000% hogy tole van a baba,de el akarja vetetni,en viszont ne fogom/akarom mivel kisebb koromban petefeszek szindromam volt es annyira tonkrement a petefeszkem h a doki aztmondta,hogy ezutan a baba utan biztos h nemlehet tobb. A bulizasrol es a dohanyzasrol is lemondtam,de a fiu nagyon el akarja vetetni. Mit tegyek? Az anyagi hatterunk megvan hozza.2015. ápr. 3. 16:28
1/33 anonim válasza:
Tartsd meg ha úgy gondolod, viszont ha ezt a döntést egyedül hozod meg úgy korrekt ha egyedül is neveled fel. Persze ha a baba becsúszásának ő a hibája pl ő nem akart védekezni akkor fizessen gyerektartást hiszen az ő hülyesége miatt alakult így... 25/F
2/33 anonim válasza:
nem kényszeríthet hogy elvetesd, de te sem őt arra hogy eltartson, ha nem a férjed/élettársad
3/33 anonim válasza:
tartsd meg mindenképp, én tuti megtartanám a helyedben nekem is hasonló betegségem van, nehéz lesz összehozni a babát, de ha becsúszna nem haboznék, hisz ajándék :)
4/33 anonim válasza:
18 évesen,diploma és szakma nélkül,pasi nélkül...kemény.
Ha elfogy a szüleid pénze mi lesz?
Hogyan jársz fősulira?
Hogyan mész bulizni a barátnőiddel?
Mit teszel ha a srác vagy a szülei el akarják perelni a picit?
NAGYON nehéz lesz új pasit fognod egy kiskölyökkel.
5/33 A kérdező kommentje:
Akkor vallotta be h amugy kiszakadt a gumi mikor kozoltem vele hogy terhes vagyok...
Nem akarom elvetetni,mert lehet soha tobbe nemlehet kisbabam. A szuleim szerint sem kene. Aztmondtak segitenek mindenben. A sractol nem varol el semmit,de szeretem. Amugy meg miert lennek hulye p..csa?! 18 ev alatt o volt az egyetlen komoly baratom es vele fekudtem le csak...
2015. ápr. 3. 16:43
6/33 anonim válasza:
Amikor lefeküdtetek, a védekezésröl beszéltetek? AKKOR ki mit mondott?
7/33 A kérdező kommentje:
Tudom mivel jar. Apanak van egy kocsmaja es aztmondta,hogy ha nemtudom folytatni a dolgokat felvesz oda pultosnak. Aztan meg erettsegi mellett ha a baba idosebb lesz elmegyek egy OKJ-s kepzesre
2015. ápr. 3. 16:45
8/33 A kérdező kommentje:
Vedekeztunk. Ovszerrel,de nekem kesobb vallotta be hogy kiszakadt. Akkor amikor en elmondtam h terhes vagyok
2015. ápr. 3. 16:46
9/33 anonim válasza:
Ha megtartod hogy fox nézni a gyerekre?mint az utolsó esély vagy ha egészséges lennél is kellene és szeretnéd...mert ez a legfontosabb!ha neked megvan hozzá az anyagi hátered h felneveld akkor ne is beszélj többet a palival...
10/33 anonim válasza:
Ne vetesd el nagylány! Ne légy butus,főleg ha a szüleid a segítségedre vannak,és ekkora sz@rban vagy,hogy newm valószínű,hogy ezután lehet babád. Más összetenné a két kezét,az,hogy gyerekkel nehéz pasit találni....szerintem hülyeség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!