Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » El akarja vetetni a babat!...

El akarja vetetni a babat! Mit tegyek? (A tobbi lent) 18/L

Figyelt kérdés
Van egy 22 eves igen tehetos (penzes),helyes fiu,akivel 2 es fel evig egyutt voltam,15 eves koromtol. Aztan egy 2 honapja felkeresett,lefekudtunk,mert en borzasztoan szerelmes vagyok bele meg mindig.massal en nem is voltam azota es terhes lettem,most lesz az erettsegim is es 1000000% hogy tole van a baba,de el akarja vetetni,en viszont ne fogom/akarom mivel kisebb koromban petefeszek szindromam volt es annyira tonkrement a petefeszkem h a doki aztmondta,hogy ezutan a baba utan biztos h nemlehet tobb. A bulizasrol es a dohanyzasrol is lemondtam,de a fiu nagyon el akarja vetetni. Mit tegyek? Az anyagi hatterunk megvan hozza.
2015. ápr. 3. 16:28
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Igen mar beszeltem ezekrol,a szuleimmel.:) koszonom a jo kivansagokat,remelem minden rendben lesz!!
2015. ápr. 3. 21:38
 32/33 anonim ***** válasza:
szerintem is tartsd meg. en a helyedben alairatnam a papirt h lemond a gyerekrol mar most. Ugyanis egy hulye pali sok nehezseget tud okozni neked. ha fizetesre kotlezed marcsakazert is koveteli lathatasi jogat. egyszeru lemod rola es tobbe nincs kozotok egymashoz.
2015. ápr. 4. 13:35
 33/33 anonim ***** válasza:
Utolsó, milyen papírt íratnál alá?
2015. ápr. 4. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!