El akarja vetetni a babat! Mit tegyek? (A tobbi lent) 18/L
Figyelt kérdés
Van egy 22 eves igen tehetos (penzes),helyes fiu,akivel 2 es fel evig egyutt voltam,15 eves koromtol. Aztan egy 2 honapja felkeresett,lefekudtunk,mert en borzasztoan szerelmes vagyok bele meg mindig.massal en nem is voltam azota es terhes lettem,most lesz az erettsegim is es 1000000% hogy tole van a baba,de el akarja vetetni,en viszont ne fogom/akarom mivel kisebb koromban petefeszek szindromam volt es annyira tonkrement a petefeszkem h a doki aztmondta,hogy ezutan a baba utan biztos h nemlehet tobb. A bulizasrol es a dohanyzasrol is lemondtam,de a fiu nagyon el akarja vetetni. Mit tegyek? Az anyagi hatterunk megvan hozza.2015. ápr. 3. 16:28
31/33 A kérdező kommentje:
Igen mar beszeltem ezekrol,a szuleimmel.:) koszonom a jo kivansagokat,remelem minden rendben lesz!!
2015. ápr. 3. 21:38
32/33 anonim válasza:
szerintem is tartsd meg. en a helyedben alairatnam a papirt h lemond a gyerekrol mar most. Ugyanis egy hulye pali sok nehezseget tud okozni neked. ha fizetesre kotlezed marcsakazert is koveteli lathatasi jogat. egyszeru lemod rola es tobbe nincs kozotok egymashoz.
33/33 anonim válasza:
Utolsó, milyen papírt íratnál alá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!