Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » El akarja vetetni a babat!...

El akarja vetetni a babat! Mit tegyek? (A tobbi lent) 18/L

Figyelt kérdés
Van egy 22 eves igen tehetos (penzes),helyes fiu,akivel 2 es fel evig egyutt voltam,15 eves koromtol. Aztan egy 2 honapja felkeresett,lefekudtunk,mert en borzasztoan szerelmes vagyok bele meg mindig.massal en nem is voltam azota es terhes lettem,most lesz az erettsegim is es 1000000% hogy tole van a baba,de el akarja vetetni,en viszont ne fogom/akarom mivel kisebb koromban petefeszek szindromam volt es annyira tonkrement a petefeszkem h a doki aztmondta,hogy ezutan a baba utan biztos h nemlehet tobb. A bulizasrol es a dohanyzasrol is lemondtam,de a fiu nagyon el akarja vetetni. Mit tegyek? Az anyagi hatterunk megvan hozza.
2015. ápr. 3. 16:28
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
"Akkor vallotta be h amugy kiszakadt a gumi mikor kozoltem vele hogy terhes vagyok... " Akkor meg mit akar a drága szerelmed? Nagy sumák!
2015. ápr. 3. 16:47
 12/33 A kérdező kommentje:
Nem akarom elvetetni,SOT!.. De fenyeget... Aztmondta amugy hogy azthitte nemlett semmi.
2015. ápr. 3. 16:49
 13/33 anonim ***** válasza:
77%

Tartsd meg. Egyrészt mert tényleg, ki tudja, lesz-e még ilyen lehetőség babára, másrészt a szüleid melletted vannak.

A pasit meg jelentsd fel, ha tovább fenyegetőzik.

2015. ápr. 3. 16:51
 14/33 anonim válasza:
77%
A helyedben nem vetetném el! Ha a szüleid megmondták, hogy nem kéne és segítenek ráadásul lehet, hogy nem lehet többet babád gondolkodás nélkül megtartanám. Mond meg a csávónak, hogy megtartod és neki ebbe nincs beleszólása! Nem vársz el tőle semmit látogatnia sem kell megoldod egyedül! Ha nekem becsúszna ezt tenném. (nekem is problémáim vannak és csak nehezen jöhet össze egy baba) Egy ajándék amit te most kaptál! Az én szüleim is így gondolkodnak, elvetetni semmi estbe akkor már örökbe adás! 19 vagyok....
2015. ápr. 3. 16:51
 15/33 anonim válasza:
77%
Mivel fenyegetőzik? Szánalmas...
2015. ápr. 3. 16:53
 16/33 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Nem fogom elvetetni. Senki nem tudott eddig lebeszelni a cigirol,de 1 hete mikor megtudtam a hirt ra se gyujtottam! Fontos nekem most ez.
2015. ápr. 3. 16:55
 17/33 anonim válasza:
52%
Jó egészséget kívánok és kitartás! Legyél boldog a kis manóval :)
2015. ápr. 3. 16:56
 18/33 A kérdező kommentje:
Mivel fenyegetozik? Hogy ez az o gyereke is lenne es ha nem vetetem el beperel.
2015. ápr. 3. 16:56
 19/33 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! :)))
2015. ápr. 3. 16:57
 20/33 anonim válasza:
74%
És mégis mivel perel be? Szabad ország és le tud mondani a gyerekről csak 1 papír...a te neveden lesz és neki semmi köze nem lesz hozzá, nem fizet és nem is látogatja ilyen egyszerű....
2015. ápr. 3. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!