Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » El akarja vetetni a babat!...

El akarja vetetni a babat! Mit tegyek? (A tobbi lent) 18/L

Figyelt kérdés
Van egy 22 eves igen tehetos (penzes),helyes fiu,akivel 2 es fel evig egyutt voltam,15 eves koromtol. Aztan egy 2 honapja felkeresett,lefekudtunk,mert en borzasztoan szerelmes vagyok bele meg mindig.massal en nem is voltam azota es terhes lettem,most lesz az erettsegim is es 1000000% hogy tole van a baba,de el akarja vetetni,en viszont ne fogom/akarom mivel kisebb koromban petefeszek szindromam volt es annyira tonkrement a petefeszkem h a doki aztmondta,hogy ezutan a baba utan biztos h nemlehet tobb. A bulizasrol es a dohanyzasrol is lemondtam,de a fiu nagyon el akarja vetetni. Mit tegyek? Az anyagi hatterunk megvan hozza.
2015. ápr. 3. 16:28
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Nemtudom mi lesz meg vele. De a babat meg fogom tartani,remelem mostmar minden egyenesbe fog menni.
2015. ápr. 3. 16:59
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy beperel? Mirefel? Mert mersz szülni egy geyreket? ne butáskodj már, ilyen nincs. Ha akrod megszülőd. És neki meg bizony kötelessége lesz fizetni gyerektartást, hiába kapálózik.
2015. ápr. 3. 17:06
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

A babát mindenképp tarsd meg.

Főleg ha a szülők melletted állnak és támogatnak mindenben.

A fiú semmit nem tud tenni, nem tud mivel be perelni. Nem kötelezhet rá, hogy elvetesd a babát.

De arra figyelj akkor így, hogy te ne várj el tőle semmit.

2015. ápr. 3. 17:07
 24/33 anonim ***** válasza:
39%

5. vagyok.

Beperelheti és kérheti,hogy a bíróság neki ítélje a babát.

Erre kicsi az esély,de ez ugye Madzshar orszhagh.

Pl.: [link]

[link]

2015. ápr. 3. 17:12
 25/33 anonim válasza:
42%
de jóóó :D örülök, hogy megtartod,valamiért jó kedvem lett :D és később is lehet még diplomád, akármi lehetsz ,csak tenni kell érte:D
2015. ápr. 3. 17:18
 26/33 anonim ***** válasza:
79%

"Mivel fenyegetozik? Hogy ez az o gyereke is lenne es ha nem vetetem el beperel."

Nemcsak hogy hülye a védekezéshez, még ehhez is. Mit gondol, Magyarországon olyan van, hogy majd egy nőt a bíróság által abortuszra köteleznek? :D Képen röhögik, ha ezzel bemegy feljelentést tenni...

Szólt volna akkor, amikor észrevette, hogy kiszakadt a gumi, akkor még lehetett volna tenni valamit, már ha te akartad volna (72 órás tabi). Ő észlelte, hogy nem sikerült a védekezés, és kussolt.

2015. ápr. 3. 17:40
 27/33 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Holnap felhivom,hogy megtartom. Ma viszont nincs kedvem mar az o hulyeseget hallgatni...
2015. ápr. 3. 18:01
 28/33 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem életed legjobb döntéseként fogsz később visszagondolni rá, ha most megtartod a babát!

Sok erőt és egészséget, kitartást nektek!

2015. ápr. 3. 18:05
 29/33 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek:)
2015. ápr. 3. 18:09
 30/33 anonim ***** válasza:
65%

Jó döntést hoztál.

Olyan nincs, hogy beperel. Neki is megvolt a lehetősége, hogy döntsön, amikor kiszakadt a gumi, de elbaszta, viselnie kell a következményeit.

És olyan sincs, hogy nem fizet gyerektartást, akkor bírósági úton, DNS teszttel stb. lehet kényszeríteni. Nyilván időigényes, de előbb-utóbb kénytelen lesz. Neked meg egyáltalán nem fog rosszul jönni az a pénz, sőt.

Gratulálok a babához, jó egészséget.

2015. ápr. 3. 18:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!