Mit csinalnatok a helyemben? (Tobbi lent)
"ha babat akar akkor csinal"
Azért ehhez te is kellettél. Ahogy ahhoz is, hogy ott hagyd a munkahelyedet.
Ha megmondtam vna akkor johettem vna haza es ment vna a veszekedes...
De amugy nem kioktatast szeretnek hanem tanacsot
Jó első, biztos fűt-fát ígért neki a pasi a gyerekkel meg a munka otthagyassal. Sajnos vannak ilyenek.
Hat nehéz helyzetben vagy, mert Svájc nem az a hely ahol bármit megcsinálhatsz ha nincs pénzed. Egy ilyen embernek biztos nem szülnek, és jobb is lenne annak a gyereknek ha meg sem születne. Lehet hogy kegyetlen lesz amit írok, de én a helyedben kivennék szabadságot, hazautaznek Mo-ra, elvetetnem (mert gondolom Svájcban sokba kerülne az abortusz) majd visszamennek és dolgoznék, de elköltöznek ettől az embertől. De mindezt tényleg csak akkor ha semmi más lehetőség nincs. Amúgy hány éves vagy? És milyen pasi ez hogy nem hagyta hogy dolgozz, meg így irányít?
Ja utoso:
23 leszek es svajci ez a se**fej
akkor a gyereket simán elveheti majd tőled, azzal az indokkal hogy veled szakít, mehetsz a ..-ba, a gyerek lakcímét meg nem engedi megváltoztatni.
mert van erre példa!
hamár eddig szép lassan belelépdeltél egy függőségi, élhetetlen helyzetbe, ostmár azon kellene lenned hogyan keveredj ki belőle! nőlj fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!