Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csinalnatok a helyemben?...

Mit csinalnatok a helyemben? (Tobbi lent)

Figyelt kérdés
Svajcban lakok 2 eve amikor kijottem meg dolgoztam aztan megismerkedtem a mostani baratommal es nem engedett dolgozni mindent meg is tett hogy ne dolgozzak...1 es fel eve vagyunk eggyutt es mindig is babat akart megprobaltunk mindent hogy sikeruljon es most terhes vagyok 7hetes. De most meg nem akarja es sokat veszekszunk ez miatt es raadasul szo szerint kenyszerit hogy dolgozzak meghozza egy olyan helyen ahol mergezo anyagokkal kell dolgozni es terhesen nem is vettek vna fel ezert hazudtam h nem vagyok az...ő leszarja de viszont elvetetni sem akarja..magyarul azt szeretne ha meghalna ott a mergektol vagy valami torzszulott lenne...mar nem birom ezt hogy mindig ugy kell ugraljak ahogy ő akarja...ha akarja folgozok, ha nem akkor nem , ha babat akar akkor csinal aztan meg nem akarja...legszivesebben itt hagynam csak nem olyan egyszeru a helyzet mert a ,,csaladomhoz'' otthon nem mehetek mert anyam egesz eletemben csak penzt akart tolem es szarik ram mar vagy fel eve nem is beszeltunk apamat nem ismerem es masom nincs otthon...de meg sajat penzem sincs hogy elmenjek...mit csinaljak??? Mar az egyetlen kiutkent a halalt latom csak..

2015. máj. 5. 21:49
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

"ha babat akar akkor csinal"

Azért ehhez te is kellettél. Ahogy ahhoz is, hogy ott hagyd a munkahelyedet.

2015. máj. 5. 21:54
 2/23 A kérdező kommentje:
A munkahelyemet azert hagytam ott mert honapok ota huztak a fizetesem mindig csak egy reszletet kaptam meg nem volt bejelentett..aztan keresni meg nem engedett...persze ketten csinaltuk de ugy viselkedett mintha nagyon akarna es en is akartam de most h megcsinalta mar nem akarja ..
2015. máj. 5. 21:56
 3/23 anonim ***** válasza:
elég fura a párod, nála már csak te vagy furább... letagadtad, hogy terhes vagy és most mérgekkel dolgozol? beteg babát szeretnél??? bocs, de te normális vagy? miért hagyod????
2015. máj. 5. 21:57
 4/23 A kérdező kommentje:

Ha megmondtam vna akkor johettem vna haza es ment vna a veszekedes...

De amugy nem kioktatast szeretnek hanem tanacsot

2015. máj. 5. 21:59
 5/23 A kérdező kommentje:
Az hogy miert hagyom...epp ez a baj h nem akarom hagyni de mit csinaljak?? Tehetetlen vagyok mert tole ,,fuggok''
2015. máj. 5. 22:00
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Jó első, biztos fűt-fát ígért neki a pasi a gyerekkel meg a munka otthagyassal. Sajnos vannak ilyenek.

Hat nehéz helyzetben vagy, mert Svájc nem az a hely ahol bármit megcsinálhatsz ha nincs pénzed. Egy ilyen embernek biztos nem szülnek, és jobb is lenne annak a gyereknek ha meg sem születne. Lehet hogy kegyetlen lesz amit írok, de én a helyedben kivennék szabadságot, hazautaznek Mo-ra, elvetetnem (mert gondolom Svájcban sokba kerülne az abortusz) majd visszamennek és dolgoznék, de elköltöznek ettől az embertől. De mindezt tényleg csak akkor ha semmi más lehetőség nincs. Amúgy hány éves vagy? És milyen pasi ez hogy nem hagyta hogy dolgozz, meg így irányít?

2015. máj. 5. 22:05
 7/23 A kérdező kommentje:
Pontosan ez van..csak az a baj hogy most kezdtem itt dolgozni ezert meg szabadsagot sem kapok meg hat fizetest sem egyenlore ezert nehez ez a helyzet..mar anyaotthonra is gondoltam de igazabol igy en sem szeretnek egyedulallo anya lenni..
2015. máj. 5. 22:10
 8/23 A kérdező kommentje:

Ja utoso:

23 leszek es svajci ez a se**fej

2015. máj. 5. 22:15
 9/23 anonim ***** válasza:

akkor a gyereket simán elveheti majd tőled, azzal az indokkal hogy veled szakít, mehetsz a ..-ba, a gyerek lakcímét meg nem engedi megváltoztatni.

mert van erre példa!

hamár eddig szép lassan belelépdeltél egy függőségi, élhetetlen helyzetbe, ostmár azon kellene lenned hogyan keveredj ki belőle! nőlj fel!

2015. máj. 5. 22:50
 10/23 A kérdező kommentje:
7hetes terhes vagyok ugyh nem tudja elvenni a madik meg az hogy pont ő az aki már nem akarja pedig eddig 3 havonta jartam orvoshoz termekenysegi vizsgalatra es jobban tudta mikor van peteeresem mint en..
2015. máj. 5. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!