Mit csinalnatok a helyemben? (Tobbi lent)
Figyelt kérdés
Svajcban lakok 2 eve amikor kijottem meg dolgoztam aztan megismerkedtem a mostani baratommal es nem engedett dolgozni mindent meg is tett hogy ne dolgozzak...1 es fel eve vagyunk eggyutt es mindig is babat akart megprobaltunk mindent hogy sikeruljon es most terhes vagyok 7hetes. De most meg nem akarja es sokat veszekszunk ez miatt es raadasul szo szerint kenyszerit hogy dolgozzak meghozza egy olyan helyen ahol mergezo anyagokkal kell dolgozni es terhesen nem is vettek vna fel ezert hazudtam h nem vagyok az...ő leszarja de viszont elvetetni sem akarja..magyarul azt szeretne ha meghalna ott a mergektol vagy valami torzszulott lenne...mar nem birom ezt hogy mindig ugy kell ugraljak ahogy ő akarja...ha akarja folgozok, ha nem akkor nem , ha babat akar akkor csinal aztan meg nem akarja...legszivesebben itt hagynam csak nem olyan egyszeru a helyzet mert a ,,csaladomhoz'' otthon nem mehetek mert anyam egesz eletemben csak penzt akart tolem es szarik ram mar vagy fel eve nem is beszeltunk apamat nem ismerem es masom nincs otthon...de meg sajat penzem sincs hogy elmenjek...mit csinaljak??? Mar az egyetlen kiutkent a halalt latom csak..2015. máj. 5. 21:49
11/23 anonim válasza:
És mit dolgoztál kint?Gondolom go-go girl,vagy valami hasonló lehettél....mert ha hivatalosan mész ki,ott ilyen nincs,hogy nem fizetnek ki!A korodból ítélve is azt gondolom,hogy nem biztos háttérrel indultál el,hanem lesz ami lesz alapon.Összejöttél egy svájcival,gondolván,minden problémád megoldódik.Ám most popsira estél.Szedd össze Magad,menj el a követségre,és kérj segítséget!Még ha illegálisan tartózkodsz is ott,segíteni fognak hazajutni.Itthon meg építsd fel az életedet.
12/23 A kérdező kommentje:
11# egy magyar ismerosommel jottem ki eredetileg a nemet es svajci hatarnal dolgoztam egy magyar etteremben kozben isnertem meg őt is neten :) ő segitett eloszor itt munkat talani csak epp egy török kavezoban ahol szerzodest nem csinaltak..es van tart.engedelyem
2015. máj. 6. 00:07
13/23 A kérdező kommentje:
Nem a sajat gondolkozasodbol kell kiindulni nem mindenki ,,tancoslanynak'' jon ki. En dolgoztam honapokig 16orakat es meg ki sem fizettek rendesen de akkor sem lettem k**a. Az meg engem a legkevesbe sem erdekelt h ő svajci..szerettuk egymast es kesz
2015. máj. 6. 00:10
14/23 A kérdező kommentje:
Az meg h segitenek hazajutni...minek??hova?? Haza tudnek jonni kb az allomasig es utana?? Irtam h senkim sincs otthon kulomben nem lennek ilyen helyzetben mert az is ratesz h sztem tudja h ki vagyok neki szolgaltatva es ezt kihasznalja ezert lett ilyen..nem volt mindig ilyen
2015. máj. 6. 00:12
15/23 anonim válasza:
Amelyik nő a pi...a testnyílásaival próbál érvényesülni (ez lehet hivatásos, de a hátébék is ez a kategória), az pofára eshet. Semmi baj, majd valahogy megoldod. Vagy nem, ez már nem a mi dógunk.
16/23 anonim válasza:
én simán hazamennék anyámhoz...fontosabb az életem mint a büszkeségem. és ha kint maradsz az életedet cseszheted el. hazamész anyukádhoz, elmész abortuszra, keresel munkát, azt kész. én biztos nem hagynám ezt.
17/23 anonim válasza:
A 11. vagyok.Ha van tartózkodási engedélyed-és dolgoztál is-menj,és kérj segélyt.Azt azért nagyon nem értem,hogy Te se ott,se itthon nem tudsz boldogulni!Neten ismerted meg...ez oké.Szerettétek egymást....vagy csak Te gondoltad így!Ha normális háttérrel mész ki,nem lenne most ez,hogy még arra sincs pénzed,hogy hazagyere.Mit fogsz kint csinálni?Ha feketén dolgozol,és kiderül,úgy kivágnak az országból,mint macskát sz*rni.És azt is tudjuk,hogy Svájcban igen drága az élet.A gyerekedet miből fogod eltartani?Orvosi ellátás?Lakhatás?Evés-ivás?Ruházkodás?Hova tűnt az ismerősöd,aki által kijutottál?Nem tud segíteni?Bár gondolom mindenre nemet fogsz írni,szóval kár volt kiírnod a kérdést is....
18/23 A kérdező kommentje:
15# milyen testnyilasokkal?? Szoval szerinted ha egy nonek lesz egy pasija akkor csak az igy probal ervenyesulni...aha jo gondolkodasod van gratulalok paraszt
2015. máj. 6. 12:37
19/23 A kérdező kommentje:
16# sajnos anyam nem ilyen..nem az en buszkesegem miatt van..16eves korom ota kuldott dolgozni es pl vtam otthon takarito is es nem annyi penzt amit elkepzelt akkor jott az h ezert nevelt fel egyedul h most nem segitek..kidobott
2015. máj. 6. 12:39
20/23 A kérdező kommentje:
17# meg egyenlore eggyutt vagyunk es ha monden jo lenne a babaval akkor meg lenne mindene mert penzugyileg nincs gondunk ezert is akartunk eddig..az ismerosom becsodolt ket honap utan ezert is kerestem mas munkat mert akkor sem tudott fizetni
2015. máj. 6. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!