Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Már nem bírom idegekkel mi a...

Már nem bírom idegekkel mi a francot csináljak?

Figyelt kérdés
Lassan 4 éves a lányom, kb fél éve lett nagyon rossz. Az még hagyján. De amit 2 hete művel velem az maga a pokol. Készakarva beleburit dolgokat az ÉN ágyamba, vagy éppenséggel belepisil. Már nem bírom. Minden éjjel sírva alszom el a pisi ágyba. Nincs egy nyugodt éjszakám, mindig tiszta nedves minden. Rászólok, üvöltök vele, megpróbáltam, szépen is de nem.,... Tegnapi nap kitiltottam az ágybol, megigérte hogy többet nem fekszik bele, most amikor lefektettem a gyerekeket, megcsináltam gyors az én ágyam is, és a k..va életbe megint ott egy nagy folt. Nem bííííroooom :((((( Legszivesebben kitépném az összes haját. Mi a francot csináljak? A testvérei nem ilyen böszmék. Már kikészültem :(=
2015. máj. 4. 20:22
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:
Esetleg érdemben hozzátudsz szólni a témához? Vagy talán az itatópoharakhoz értesz? Vagy csak köpködni meg idegropiskodni tudsz?
2015. máj. 5. 17:16
 42/43 anonim ***** válasza:
Kérdező, tedd fel a kérdést külön, nem a kommentben kell kérdezni újat! Régóta írsz ide, már rájöhettél volna erre.
2015. máj. 5. 17:22
 43/43 A kérdező kommentje:
2015. máj. 5. 17:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!