Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Már nem bírom idegekkel mi a...

Már nem bírom idegekkel mi a francot csináljak?

Figyelt kérdés
Lassan 4 éves a lányom, kb fél éve lett nagyon rossz. Az még hagyján. De amit 2 hete művel velem az maga a pokol. Készakarva beleburit dolgokat az ÉN ágyamba, vagy éppenséggel belepisil. Már nem bírom. Minden éjjel sírva alszom el a pisi ágyba. Nincs egy nyugodt éjszakám, mindig tiszta nedves minden. Rászólok, üvöltök vele, megpróbáltam, szépen is de nem.,... Tegnapi nap kitiltottam az ágybol, megigérte hogy többet nem fekszik bele, most amikor lefektettem a gyerekeket, megcsináltam gyors az én ágyam is, és a k..va életbe megint ott egy nagy folt. Nem bííííroooom :((((( Legszivesebben kitépném az összes haját. Mi a francot csináljak? A testvérei nem ilyen böszmék. Már kikészültem :(=
2015. máj. 4. 20:22
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
értelmileg minden rendben a gyerekkel? itt sorolod, hogy miket nem ért meg, csak bámul rád, ne haragudj, de 4 évesen nem csak az ágyba pisilés nincs rendben hanem ez se! 4 évesen már értenie kéne ezeket a dolgokat, sőt azt is, hogy miért kapott büntetést és tanulnia kéne belőle
2015. máj. 4. 21:45
 22/43 A kérdező kommentje:
Sajnos mostmár eljutottam arra a szintre hogy nemtudom visszatartani és üvöltözök vele, úgyhogy ezt még tanulnom kell, hogyan fogjam magam vissza. Az apjuk dolgozik, 4 órát van itthon naponta, akkoris alszik, úgyhogy teljes mértékben az enyém a gyereknevelés.
2015. máj. 4. 21:45
 23/43 A kérdező kommentje:
Értelmileg minden oké, okos kislány, már számolunk is. Csak amikor mondom neki hogy mit miért nem szabad olyan, mintha egyik fülén be másikon ki. De tényleg minden rendben vele. Az oviba is sokat dicsérik.
2015. máj. 4. 21:46
 24/43 A kérdező kommentje:
És eddig szót is fogadott, ha azt mondtam valamire hogy nem szabad, akkor abbahagyta. De most ez nemtudom már mire gondoljak :(
2015. máj. 4. 21:47
 25/43 anonim ***** válasza:

A te férjed a pék?

:)

2015. máj. 4. 21:57
 26/43 A kérdező kommentje:
Az... :) Úgylátom megismertek :D Ja az is én vagyok aki 17 évesen szült :) Na de ezért ne készitsen már ki a gyerek :)
2015. máj. 4. 21:59
 27/43 anonim ***** válasza:
Ne engedd az ágyatokba! Tévézzen egy kis széken ülve, plédről stb. De az ágyban nem.
2015. máj. 4. 22:02
 28/43 A kérdező kommentje:
Tegnap tiltottam meg neki hogy belefeküdjön. Azt mondta megigéri hogy nem fog. Én nem is láttam hogy az ágyba volt, figyeltem rá, de úgylátszik ő azért valahogy belopózott.
2015. máj. 4. 22:03
 29/43 anonim ***** válasza:
60%
én tuti nem engedném el a kirándulásra!!A nagy mehet mert tud viselkedni ő meg maradjon otthon és kész. Muszáj leszel meghúzni egy határt és komolyan büntettni. El nem hiszem hogy nem lehetne jobb belátásra bírni. Áll a sarkadra és ne engedj neki..büntetés letöltése legyen kötelező. Aztán próbáld meg nem hallani ha kér valamit főleg ha játékot csokit bármi olyat ami nem fetétlen szükséges neki. Ha ez sem meg bizony akkor én szakemberhez fordulnék.
2015. máj. 4. 22:11
 30/43 anonim ***** válasza:
* hiszen ha ő nem hallja meg amit te kérsz akkor te se tedd.
2015. máj. 4. 22:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!