Lassan 4 éves a lányom, kb fél éve lett nagyon rossz. Az még hagyján. De amit 2 hete művel velem az maga a pokol. Készakarva beleburit dolgokat az ÉN ágyamba, vagy éppenséggel belepisil. Már nem bírom. Minden éjjel sírva alszom el a pisi ágyba. Nincs egy nyugodt éjszakám, mindig tiszta nedves minden. Rászólok, üvöltök vele, megpróbáltam, szépen is de nem.,... Tegnapi nap kitiltottam az ágybol, megigérte hogy többet nem fekszik bele, most amikor lefektettem a gyerekeket, megcsináltam gyors az én ágyam is, és a k..va életbe megint ott egy nagy folt. Nem bííííroooom :((((( Legszivesebben kitépném az összes haját. Mi a francot csináljak? A testvérei nem ilyen böszmék. Már kikészültem :(=
Igen csak velem. Az ovit 3 évesen kezdte, akkor kezdett el rossz lenni, de ez az ágyburogatós dolog kb 2 hete kezdődött. Nem változott semmi itthon.
2015. máj. 4. 21:12
12/43 anonim válasza:
bütesd meg Keményen hogy érezze rossz amit csinál. Biztos van olyan amit nagyon szeret.Vagy tényleg aludjon ő abban az ágyban. Ne kapjon édeséget pl.
2015. máj. 4. 21:20
13/43 anonim válasza:
*büntesd bocsi a hibákért..
2015. máj. 4. 21:21
14/43 anonim válasza:
én is felpofoznám.
2015. máj. 4. 21:22
15/43 A kérdező kommentje:
Próbáltam hogy nem adok neki édességet, amikor a többi gyereknek igen, de az sem használt. FFél óráig hisztizik és elfelejti az egészet. Ma már azt mondtam neki hogy kifogom hozni az ágyát a konyhába és soha többet nem fog a szobába de csak néz babmbán. Szegény gyerek...ilyenkor meg bűntudatom van hogy üvöltöttem vele.
2015. máj. 4. 21:24
16/43 A kérdező kommentje:
De ha bántom abbol tudni fogja? Van hangom, hangos vagyok idegességembe, sztem ha abbol nem ért akkor a verésböl sem értene :( Meghát nem akarom bántani olyan aranyos kislány.
2015. máj. 4. 21:25
17/43 A kérdező kommentje:
A szomszédba lakik az óvónénijük, azzal is fenyegettem hogy átviszem hozzá dehát azt sem értette meg. Holnap mennek kirándulni, mondtam hogy ő nem mehet. De az meg hogy néz ki hogy a nagyobbik megy ő meg nem mehet?
2015. máj. 4. 21:26
18/43 anonim válasza:
szerintem ha ennyire durva és csak veled, annak biztos, hogy komoly oka van és ha bünteted, akkor még jobban ráteszel...
Szerintem keress fel a számára egy pszichológust, hátha tud segíteni...
2015. máj. 4. 21:36
19/43 anonim válasza:
"De ha bántom abbol tudni fogja? Van hangom, hangos vagyok idegességembe, sztem ha abbol nem ért akkor a verésböl sem értene :( Meghát nem akarom bántani olyan aranyos kislány."
Aranyos kislány. Csak éppen játszmázik veled.
Ne lássa a kiborulást, de keresd az okokat! Férjed?
2015. máj. 4. 21:41
20/43 A kérdező kommentje:
Hát igen erre már énis gondoltam. Lehet hogy az lesz.
Az még eszembe jutott, hogy elkezdett félni kb ugy 1 hónapja. Egyedül nem mer kimenni a szobábol, csak ha valaki megy vele. És ugyanez a nagyobbik lánynál is van. Amikor rákérdezek, hogy mitől félnek akkor azt mondják az ördögtöl. Eddig nem igazán foglalkoztam vele, mindig mondom nekik hogy nincs itt semmi, nem kell félni. Ez esetleg? Lehet hozzá köze? De akkor sem értem hogy miért bánt engem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!