Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Már nem bírom idegekkel mi a...

Már nem bírom idegekkel mi a francot csináljak?

Figyelt kérdés
Lassan 4 éves a lányom, kb fél éve lett nagyon rossz. Az még hagyján. De amit 2 hete művel velem az maga a pokol. Készakarva beleburit dolgokat az ÉN ágyamba, vagy éppenséggel belepisil. Már nem bírom. Minden éjjel sírva alszom el a pisi ágyba. Nincs egy nyugodt éjszakám, mindig tiszta nedves minden. Rászólok, üvöltök vele, megpróbáltam, szépen is de nem.,... Tegnapi nap kitiltottam az ágybol, megigérte hogy többet nem fekszik bele, most amikor lefektettem a gyerekeket, megcsináltam gyors az én ágyam is, és a k..va életbe megint ott egy nagy folt. Nem bííííroooom :((((( Legszivesebben kitépném az összes haját. Mi a francot csináljak? A testvérei nem ilyen böszmék. Már kikészültem :(=
2015. máj. 4. 20:22
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Nincs szivem hozzá.
2015. máj. 4. 22:23
 32/43 anonim ***** válasza:
88%
Akkor sajnálom viseld el amit veled csinál. Amúgy nem mindig van az embernek szíve hozzá de a gyerek érdekében bizonyos dolgokat meg kell szabni , tenni hogy megtanulja nem helyes amit csinál. Így a fejedre fog nőni vagyis már nem.
2015. máj. 4. 22:26
 33/43 anonim ***** válasza:
31%
A kérdésedből süt a kislány elleni agressziód. A kettőtök kapcsolata valahol félresiklott, ő most ezért próbálja magára felhívni a figyelmedet bármi módon. Vagy egy nagy levegőt, meg egy adag MagneB6-ot, és pár napig kapjon kiemelt figyelmet, és sok dicséretet.
2015. máj. 4. 22:30
 34/43 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, tudod mit vettem észre?

Ha másoknak válaszolsz, nagyon kemény tudsz lenni. Odamondogatsz elég szépen...

Ezt a dolgot, a sajátodat meg nem tudod és nem is akarod kezelni!

2015. máj. 4. 22:30
 35/43 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de én is úgy érzem az írásodból, hogy már annyira kiidegelt a kislány, hogy lehet te is agresszívabb vagy vele, emiatt ő mégjobban gonoszkodik veled és bekerültök, ill már bekerültetek egy ördögi körbe...

Nyilván fel kell lépni vele szemben erélyesebben, ha olyat tesz, és hogy tudja, hogy hol a határ, de annak pl, hogy a többi kap csokit, ő meg nem, semmi eredménye nem lesz, csak még jobban fog haragudni rád...

Szerintem csinálj vele olyan programot, ahova csak ketten mentek és az ő gyereknyelvén próbáld kiszedni belőle a baj forrását (mert biztos van, ez a viselkedés már nem fér bele a dackorszakba).

Ha így sem működik, szakember...

2015. máj. 4. 23:15
 36/43 anonim ***** válasza:

Szia! Legyél következetes, de ne agresszív. Ne fenyegesd csak úgy, minden logikát mellőzve, hanem igenis rendes jutalmazás-bünti legyen.

Nézz utána a témának, mert ha most nem kezeled a helyén, százszor nagyobb problémák fognak jönni!

Azzal, hogy napi szinten összefeszültök, komoly bajok lesznek.

Beszélhetsz a védőnővel, óvónővel, kérj tanácsot, hogy hogyan kezeld. Engem is zsaroltak azzal, hogy ide-oda lepasszolnak. Hát, tudod, kevésbé fájt volna, ha vernek. Ne lepődj meg, ha a kislány egyszer csak átszökik az óvónőhöz.

2015. máj. 5. 06:52
 37/43 anonim ***** válasza:
95%
Basszus! Mire van több gyereked, ha jól értem nem is kettő, egy szobára? Dolgoztál már életedben? 17 éves korodtól potyogtatod a gyerekeket, a férjed meg dolgozik? És csodálkozol hogy a gyerek ki van akadva? Gondolom időd és kedved sincs foglalkozni vele. Fel akarja hívni magára a figyelmet, és egy kis törődést kiharcolni.
2015. máj. 5. 12:37
 38/43 A kérdező kommentje:
Emeltesd a nyugtatód adagját, kedves utolsó :D
2015. máj. 5. 13:33
 39/43 A kérdező kommentje:
Nincs itt valaki, aki ért az Avent itatópoharakhoz? Kéne egy kis segítség...
2015. máj. 5. 15:55
 40/43 anonim ***** válasza:
Neked kellett volna a fogigátlót bevenni.
2015. máj. 5. 17:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!