Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak nem bírom már...

Mit csináljak nem bírom már idegekkel?

Figyelt kérdés

Az a helyzet áll fenn nálunk hogy a párom elvesztette sajnos a munkahelyét és ki kellett költöznünk az albérletből. Nem talált semmit én pedig veszélyeztettet terhes vagyok és jelenleg kapok 28500 ftot és ennyiből megélni nem lehet. Jött az ötlet hogy költözünk valaki szüleihez az nekem van két öcsém aki még otthon lakik ezért ott nem fértünk volna el. A párom szüleihez költöztünk de itt van a sógornőm akivel a párom nem igazán jön ki minden apróságon összevesznek és ezt kibírni nem lehet. Ha szólók az a baj ha nem törődök vele az nem tudom hogy mit csináljak igaz csak 16 hetes terhes vagyok de már most tudom hogy ide nem akarom megszülni a babát. Ha valakinek volt hasonló tapasztalata kérem segítsen hogy tudjam hogyan oldhatnám ezt a helyzetet meg.

Előre is köszönöm!

2010. márc. 5. 11:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Tehát a két testvér nem egyezik! Most sajnos ez a helyzet, nekik kellene több tolerancia egymás irányába. Nem hiányzik neked babvárás közben a sok stressz. Mond meg a férjednek, ha egészséges babát akar, üljenek le a sógnővel és beszéljék meg a problémákat, de higgadtan.Te maradj ki ebből!
2010. márc. 5. 11:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Esetleg anyósod is segíthet a testvéri viszály megszüntetésében.
2010. márc. 5. 15:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Párod keressen munkát ezerrel és irány újra albérletbe. A baba születéséig még van kb 4,5-5 hónap hátra, addig biztosan megoldódik és a mostani csak átmeneti állapot. Szorítok Nektek!
2010. márc. 5. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!