Már nem bírom idegekkel mi a francot csináljak?
Figyelt kérdés
Lassan 4 éves a lányom, kb fél éve lett nagyon rossz. Az még hagyján. De amit 2 hete művel velem az maga a pokol. Készakarva beleburit dolgokat az ÉN ágyamba, vagy éppenséggel belepisil. Már nem bírom. Minden éjjel sírva alszom el a pisi ágyba. Nincs egy nyugodt éjszakám, mindig tiszta nedves minden. Rászólok, üvöltök vele, megpróbáltam, szépen is de nem.,... Tegnapi nap kitiltottam az ágybol, megigérte hogy többet nem fekszik bele, most amikor lefektettem a gyerekeket, megcsináltam gyors az én ágyam is, és a k..va életbe megint ott egy nagy folt. Nem bííííroooom :((((( Legszivesebben kitépném az összes haját. Mi a francot csináljak? A testvérei nem ilyen böszmék. Már kikészültem :(=2015. máj. 4. 20:22
1/43 anonim válasza:
miert nem csukod be a szobatok ajtajat kulcsra hogy oda ne legyen bejarasa?
2/43 A kérdező kommentje:
Mert 1 szoba van. Van mindenkinek külön ágya, de ő az én ágyambol szeret mesét nézni. Alig várom hogy kész legyen a másik szoba, de az még 2-3 hónap.
2015. máj. 4. 20:31
3/43 anonim válasza:
Vegyél egy rohadt gumilepedőt, aztán húzd rá a matracodra. Amikor lepisili, akkor leszeded, aztán nyugodtan, szárazban alszol. (Mert egyébként alszol a nedvesben? Brrr. Akkor inkább a földön.)
VAGY:
Pofozd fel.
4/43 A kérdező kommentje:
Nem igazán vagyok híve a bántalmazásnak, a legnagyobbik gyerek 6 éves, még soha nem bántottam. A 4 évest se, de az elmúlt hetekbe amit művel... úgy érzem sok már nem kell hozzá hogy kapjon egyet. Az ágyra nemtudok gumisat húzni, mert sima heverő, nincsen rajta matrac. Igen kénytelen vagyok belefeküdni, mert ugye a lepedőt hiába cserélem ki, mert átivódik a pisi :(
2015. máj. 4. 20:51
5/43 anonim válasza:
és valóban akarattal pisil bele? Nem lehet, hogy inkább valami probléma van a háttérben és nem belepisil, hanem BEpisil?
6/43 anonim válasza:
"Az ágyra nem tudok gumisat húzni, mert sima heverő, nincsen rajta matrac."
A lepedőt is ráteríted vhogy, nem? Na, tedd ugyanazt a gumissal is.
pl.
7/43 A kérdező kommentje:
Tuti hogy direkt. Se az oviban nem pisil be, se a konyhán se sehol csak az én ágyamba. És nem csak pisiröl van szó, hanem volt már pedigtol elkezdve a narancslén át mindenig amit beleöntött az ágyba. Az most megszünt, hogy ottbent isznak. Erre jött a pisi.
2015. máj. 4. 20:59
8/43 A kérdező kommentje:
Venni fogok ilyen gumis cuccot, de attólmég sajnos a probléma nincs megoldva.
2015. máj. 4. 21:00
9/43 anonim válasza:
És csak veled csinálja?
Esetleg nem akkor kezdte az ovit és dühös rád?
10/43 anonim válasza:
Változott valami otthon, ami ezt kiválthatta? Szankció van miután ezt csinálta? Ha más nem működik akkor közölném, hogy aludhat abban az ágyban, amit összepiszkolt, lehet elmenne a kedve a továbbiaktól. (persze utána kicserélném a koszos ágyneműt, de éreztetném vele ez mennyire kellemetlen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!