Nagyon szetetnék egy kisbabá. Az anyós beleszólhat? Többi lent.
18/L a párom 20/F :)
Kèt ès fèl ève vagyunk együtt, már az elejètől kezdve tèma volt a baba. Èn nagyon szeretem a kisgyerekeket ès a párom is ezèrt mindketten nagyon szeretnènk már egyet.
A parom viszont mèg sem meri beválalni mert az anyja azt mondta hogy menjek el dolgozni ès csak utána szüljek...
Èn ezzel nem èrtek egyet, szerintetek jogos hogy ő mondja meg mikor szüljek? Azon kivük az hogy ő mondja meg hogy mennyi ideig dolgozzam majd ès azt is kijelentette hogy hova menjek dilgozni. Erről mi a vèkenènyetek?
A páromnak mindig mondom hogy már szeretnèm azt mondja hogy nem lehet, tudom hogy az anyja miatt mondja...
Szetintetek mit csináljak?
Normalis vegzettseget, ami nem csak erettsegi, tobb eve rendelkezek jovedelemmel, ami normalis bejelentett munkat jelent, nem segelyre szultem, kozosen vettunk meg mindent a ferjemmel, es ez nem azt jelenti h en ultem a fenekemen amig o dolgozott, nem aranyom, nem ez a kozos, o is es en is dolgozunk. Amugy csupany csak ennyit kell letenni az asztalra! Nem anyosekhoz, aposekhoz koktozni, pottyantani sorba a gyerekeket, es tartani a markomat olyanert amiert meg sem dolgoztam. Es verni a melledet mert te szultel. Arra szinte mindenki kepes h gyereket szuljon, felnevelni, ellatni normalisan, na az a valami!
Miutan lett hatterunk, ami a gyerekvallalashoz eleg, na akkor vagtunk bele! Es nem segelyre, nem arra h majd a szulok eltartanak mert az nekunk jo!
Honnan van hazad? Abbol a ket havi fizetesedbol? Hmm minden elismeresem. Jo munka lehetett, de inkabb nem akarom tudni mit kellett erte csinalnod.
Vegkepp nem kell milkiokat keresni, csak dolgozni. 18 evesen segelyre megszul, aki meg dolgozik normalisan, becsuletesen az ilyen naplopok miatt fizetunk annyi adot, h nekik csak az olukbe hulljon.
Aki ezt nem erti h mi ebben a nem normalis az bizony komoly felfogasi gondokkal kuzd.
Te is 18 evesen szultel jol emlekszem? Vagy kb 24 eves? Ket gyereked van? Nem dolgozol, nem is szandekozol, de vered magadat. Hm micsoda elet, rendesen elirigyeltem toled. Csinald akkor. Csak ne magyarazd meg h ez normalis! Melyen hallgatnek rola es nem dicskednek inkabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!