Azok akik több éve nem esnek teherbe a család többi tagjai (anyuka, anyós, sógor, sógornő stb. ) tudnak róla hogy milyen problémátok van?
Én a másik oldalon vagyok.
Az sem jobb, amikor látjuk, hogy nem jön a baba, de a pár nem mond semmit, csak mellébeszélnek, kamuznak.
A családban megy a találgatás, hogy nem akarnak gyereket? Más vitázik, hogy de akarnak, csak nem jön össze. Stb.
Én meg szívesen hallanám az őszinte okot. Rosszul esik a kamu, és rossz hallgatni a többieket, ahogy találgatnak.
Olyan reklámszaga van az előttem lévő hozzászólónak.
Ez a második kérdés pár percen belül ahol olvasom ezt a válaszát...
A család és a legjobb barátaink tudtak róla, hogy gondok vannak. Ami bosszantott, hogy olyan is érdeklődött, akit jóformán csak látásból ismerek. Na volt is példa, hogy elküldtem a fenébe, hogy mit érdeklődik, ha egyszer semmi köze nincs hozzá?!! Persze nem is mondtam el neki, mi a helyzet. A rossz az, hogy általában az kezd el kombinálni, aki nem is ismer. És mindenféle elméleteket gyárt, hogy miért is nem jön a baba. Az is igaz, hogy nekem a legrosszabb ilyen szempontból az anyósom volt, mert ő aztán egy az egyben azt mondta, hogy tuti valami komoly bajom van, és már régóta tudok is róla, csak nem mondom el sem neki, sem a páromnak,(ezt évekig hallgattam, hetente 1x-2x) pedig ilyenről szó nem volt. Ez volt az ő saját elmélete. Amit elmondtam, hogy mit mondott az orvos, azt pedig meg sem volt hajlandó hallgatni, csak hajtogatta a maga elméletét. Azóta sem beszélek vele, és szerintem ez így is marad.
27+2 hkm
Szerintem sem kell világgá kürtölni, hogy ha nem jön, de jól is elsülhet,ha esetleg egy-két ember tudja. Én pár hónappal ezelőtt összefutottam egy volt osztálytársammal. Mondta,hogy hallja kismama vagyok. Mivel tudtam,hogy ők is már ezer éve együtt vannak, rákérdeztem,hogy náluk mikor lesz. Ő mondta,tök őszintén,hogy 8 hónapja próbálkoznak, de semmi. Ennyivel én le is zártam volna, ő folytatta,hogy nekünk,hogy jött össze. Mondtam,hogy csak úgy, elsőre,és megkérdeztem,hogy próbált-e már hőt mérni. Mondta,hogy nem még, azt sem tudja igazából mikor van pé-je. Na ott gyorsan a butikban megbeszéltük,hogy mit,hogy merre. Sógornőm egy évig hőmérőzött,mert nem jött a baba, azért vagyok felvilágosult!:)
Rá két hónapra írt egy levelet a lány,hogy pozi teszt van a kezében, én vagyok a második akinek szól. Kiderült,hogy véletlenül sem akkor volt pé-je,amikor gondolta!
Szóval nem mindenki akar tolakodni és csámcsogni, aki esetleg rákérdez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!