Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azok akik több éve nem esnek...

Azok akik több éve nem esnek teherbe a család többi tagjai (anyuka, anyós, sógor, sógornő stb. ) tudnak róla hogy milyen problémátok van?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert nálunk ez a téma tabu. Nem is tudják,hogy v.mi probléma van azért késik a baba. Persze közben mindenki azon van hogy mikor lesz már babánk. Én ilyenkor nyelek egyet és azt gondolom, ha tudnátok...
2011. aug. 9. 22:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is, ez csak kettőnkre tartozik. Nincs szükség a szánakozó, sajnáló tekintetekre és a folytonos kérdezgetésekre.
2011. aug. 9. 22:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kell nagy dobra verni, mert ebből lesz az aztán, hogy (most írok vmit) pco-s valaki , aztán már a szomszéd Juli néni "úgy tudja" hogy petefészekrákja van szegénykének.... Szóval nem kell a szájhagyomány, ez magánügy; vagy esetleg nagyon bizalmas ismerősökre tartozik.
2011. aug. 9. 22:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak a gond van belőle ha mindenki tudja. Bőven elég ha esetleg csak a szülők tudnak róla, de néha még az is sok (sok anyuka nem tudja befogni a száját és pillanatok alatt a fél ismeretségi kör tisztában van a gondjaitokkal).
2011. aug. 9. 22:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én a másik oldalon vagyok.

Az sem jobb, amikor látjuk, hogy nem jön a baba, de a pár nem mond semmit, csak mellébeszélnek, kamuznak.

A családban megy a találgatás, hogy nem akarnak gyereket? Más vitázik, hogy de akarnak, csak nem jön össze. Stb.

Én meg szívesen hallanám az őszinte okot. Rosszul esik a kamu, és rossz hallgatni a többieket, ahogy találgatnak.

2011. aug. 9. 22:39
 5/11 anonim ***** válasza:
47%
Az ismerősömék 8éve próbálkoztak,amikor sikerült,ők ezt itták,erre esküsznek: [link]
2011. aug. 9. 23:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Olyan reklámszaga van az előttem lévő hozzászólónak.

Ez a második kérdés pár percen belül ahol olvasom ezt a válaszát...

2011. aug. 10. 00:11
 7/11 Manka68 ***** válasza:
100%
Mi eleinte nem mondtuk senkinek, de aztán belefáradtunk az állandó kérdezgetésbe, hogy miért nem akarunk, meg hogy mire várunk még, telik az idő, és hasonló jótanácsok. Akkor elmondtuk, hogy de igen, szeretnénk, csak nem jön. Utána békén hagytak minket, és amikor lombikra készülünk, mindenki drukkol nekünk ezerrel. :-) Én nagyon megkönnyebbültem, amióta beszélhetek róla, és nagyon meglepődtem, hogy mindenki pozitívan állt a dologhoz. Nem kérdezgetnek folyton, sokkal oldottabb lett a légkör. Nem bántam meg azóta sem, hogy elmondtam. :-)
2011. aug. 10. 04:39
 8/11 sumergo ***** válasza:
100%

A család és a legjobb barátaink tudtak róla, hogy gondok vannak. Ami bosszantott, hogy olyan is érdeklődött, akit jóformán csak látásból ismerek. Na volt is példa, hogy elküldtem a fenébe, hogy mit érdeklődik, ha egyszer semmi köze nincs hozzá?!! Persze nem is mondtam el neki, mi a helyzet. A rossz az, hogy általában az kezd el kombinálni, aki nem is ismer. És mindenféle elméleteket gyárt, hogy miért is nem jön a baba. Az is igaz, hogy nekem a legrosszabb ilyen szempontból az anyósom volt, mert ő aztán egy az egyben azt mondta, hogy tuti valami komoly bajom van, és már régóta tudok is róla, csak nem mondom el sem neki, sem a páromnak,(ezt évekig hallgattam, hetente 1x-2x) pedig ilyenről szó nem volt. Ez volt az ő saját elmélete. Amit elmondtam, hogy mit mondott az orvos, azt pedig meg sem volt hajlandó hallgatni, csak hajtogatta a maga elméletét. Azóta sem beszélek vele, és szerintem ez így is marad.

27+2 hkm

2011. aug. 10. 06:25
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem kell világgá kürtölni, hogy ha nem jön, de jól is elsülhet,ha esetleg egy-két ember tudja. Én pár hónappal ezelőtt összefutottam egy volt osztálytársammal. Mondta,hogy hallja kismama vagyok. Mivel tudtam,hogy ők is már ezer éve együtt vannak, rákérdeztem,hogy náluk mikor lesz. Ő mondta,tök őszintén,hogy 8 hónapja próbálkoznak, de semmi. Ennyivel én le is zártam volna, ő folytatta,hogy nekünk,hogy jött össze. Mondtam,hogy csak úgy, elsőre,és megkérdeztem,hogy próbált-e már hőt mérni. Mondta,hogy nem még, azt sem tudja igazából mikor van pé-je. Na ott gyorsan a butikban megbeszéltük,hogy mit,hogy merre. Sógornőm egy évig hőmérőzött,mert nem jött a baba, azért vagyok felvilágosult!:)

Rá két hónapra írt egy levelet a lány,hogy pozi teszt van a kezében, én vagyok a második akinek szól. Kiderült,hogy véletlenül sem akkor volt pé-je,amikor gondolta!

Szóval nem mindenki akar tolakodni és csámcsogni, aki esetleg rákérdez!

2011. aug. 10. 08:09
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is van a környezetünkben több ilyen pár.Bizonyos embereknek és a családnak elmondták mi a gond.Nem csámcsogunk rajta,drukkolunk nekik és persze nem verjük nagydobra a magánügyüket.Ez nem szégyen!Sokan titkolják,mert azt hiszik ez szégyellni való.Egyébként minden ilyen pár háta mögött meg a susmus,kérdezgetés de ezt nem szabad meghallani.Ilyen emberek mindig voltak,lesznek.
2011. aug. 10. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!