Nagyon szetetnék egy kisbabá. Az anyós beleszólhat?
Többi lent.
Figyelt kérdés
18/L a párom 20/F :)
Kèt ès fèl ève vagyunk együtt, már az elejètől kezdve tèma volt a baba. Èn nagyon szeretem a kisgyerekeket ès a párom is ezèrt mindketten nagyon szeretnènk már egyet.
A parom viszont mèg sem meri beválalni mert az anyja azt mondta hogy menjek el dolgozni ès csak utána szüljek...
Èn ezzel nem èrtek egyet, szerintetek jogos hogy ő mondja meg mikor szüljek? Azon kivük az hogy ő mondja meg hogy mennyi ideig dolgozzam majd ès azt is kijelentette hogy hova menjek dilgozni. Erről mi a vèkenènyetek?
A páromnak mindig mondom hogy már szeretnèm azt mondja hogy nem lehet, tudom hogy az anyja miatt mondja...
honnan van félre tett pénzetek, ha te még nem dolgoztál..??
max. a barátodnak van, de neked ahhoz semmi kozod!
2015. ápr. 29. 12:15
12/43 anonim válasza:
Mindketten gyerekek vagytok. Te is, aki szerint 18 évesen érett vagy az anyaságra, és a párod is, akinek a nemi életébe anyuci ilyen szinten beleszólhat és még szót is fogad neki.
Szerintem nőjjetek fel és utána babázzatok!
2015. ápr. 29. 12:16
13/43 anonim válasza:
Minden rosszindulat nélkül, tényleg jobban jártok mindnyájan ha előbb dolgozol pár évet. Az anyósod biztosan jót akar, csak lehet rosszul adja elő, és te sem a segítő szándékot nézed hanem azt hogy már megint beleszól.... Egyébként te mist hogy állsz a tanulmányaiddal??
2015. ápr. 29. 12:18
14/43 anonim válasza:
Nem rosszindulatból szól bele. Azért, mert mu kaviszony nélkül kapsz gyest, meg családit, munkaviszonnyal meg gyedt, ami sokkal több.
Másrészt 18 évesen marhára gyerek vagy még a gyerekneveléshez, ez látszik a kérdésedből is.
Tanulj, dolgozz, nem késel le semmit, ha nem csupasz p.csára szülsz.
2015. ápr. 29. 12:23
15/43 anonim válasza:
Ne szüljél, mert a kérdésedből ítélve még nagyon gyerek vagy
magad is.
2015. ápr. 29. 12:36
16/43 anonim válasza:
Saját lakás van? Vagy legalább albérletben éltek? MAgatokat már legalább el tudjátok tartani? HA erre nem a válasz akkor még nem kéne! MAjd ha megálltok a saját lábatokon és eljutsz arra a szintre, hogy felfogd mi ebben a rossz amiért hisztizel talán megértél arra a szintre h gyereket szülj. Túlságosan korai, sőt egyáltalán nem való nektek gyerek! MAjd ha a magatok urai lesztek, értem ez alatt amit már fent is említettem, hogy képesek vagytok már magatokat eltartani, és még félre is tenni legDalább akkor azt mondom van mire. De amíg te nem dolgozol és a párod keresetével villogsz és a kis félretett pénzével addig ne is álmodj ilyenekről. 18 évesen amúgy se állandó munka lenne, hanem suli a legjobb. De ha már büdös az iskolapad legalább dolgozz! Az ilyen naplopó, tini, nem gondolkodó csajoknak mint te is nem szívesen fizetném a segélyét! És szerintem sok anyuka társam sem!
2015. ápr. 29. 12:36
17/43 anonim válasza:
nőjjél fel először is
dolgozzál
és ne a semmire szüljél
2015. ápr. 29. 13:05
18/43 anonim válasza:
18 és 20? miből tartanátok el a babát? a párod pl. mit dolgozik? ez még nagyon korai szerintem. egy 18 meg egy 20 éves gyereket vállalni :s az meg,hogy megmondta hol dolgozz,nem lehet,hogy csak egy tippet adott,hogy ott van felvétel? ha nem akarsz ott,akkor keresel máshol aztán kész. szerintem nem megmondta,csak biztos szólt,hogy oda keresnek valakit. a párod meg nem biztos,hogy az anyja miatt mondja. nehezen hiszem el, hogy 20évesen gyerekre vágyik.
2015. ápr. 29. 13:09
19/43 anonim válasza:
Anyósod nem szólhat bele, de igaza van. Előbb dolgozz, sokkal jobb ellátásokat kapsz akkor, ha több év munkaviszonyból mész szülni. Azért gondolom jót akar.
Félretett pénze max. a párodnak lehet.
Gondolom idén végzel a sulival és büdös a munka. Pedig ha a párodnak is van esze, akkor még nem csinál neked gyereket.
A gyes amit kapnál, az csak havi 25 ezer Ft és ha tápszeres lesz a babád, akkor ez a havi 25 ezer fedezi a tápszert és a pelenkát havonta és még mást nem is vetettek, a rezsi meg nincs is kifizetve még. Gondolom a párod nem keres havi több százezret, hogy te több évig gyesen üldögélj otthon.
2015. ápr. 29. 13:09
20/43 anonim válasza:
Alapvetően azt mondanám, hogy nincs joga beleszólni, de ha nála laktok, akkor mégiscsak van, és maximálisan igaza is van anyósodnak. Persze tök aranyos egy bébi, de nem elég szeretni, mert abból nem lesz sem pelenka, sem kaja...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!