Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon szetetnék egy kisbabá....

Nagyon szetetnék egy kisbabá. Az anyós beleszólhat? Többi lent.

Figyelt kérdés

18/L a párom 20/F :)

Kèt ès fèl ève vagyunk együtt, már az elejètől kezdve tèma volt a baba. Èn nagyon szeretem a kisgyerekeket ès a párom is ezèrt mindketten nagyon szeretnènk már egyet.

A parom viszont mèg sem meri beválalni mert az anyja azt mondta hogy menjek el dolgozni ès csak utána szüljek...

Èn ezzel nem èrtek egyet, szerintetek jogos hogy ő mondja meg mikor szüljek? Azon kivük az hogy ő mondja meg hogy mennyi ideig dolgozzam majd ès azt is kijelentette hogy hova menjek dilgozni. Erről mi a vèkenènyetek?

A páromnak mindig mondom hogy már szeretnèm azt mondja hogy nem lehet, tudom hogy az anyja miatt mondja...

Szetintetek mit csináljak?

2015. ápr. 29. 11:55
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%

"A parom viszont mèg sem meri beválalni "

itt a kulcsmondat. Majd ha ő is szeretné és be meri vállalni, akkor. Egyébként igazuk van, nagyon nagy felelősség egy gyerek, el sem tudjátok képzelni mekkora!

2015. ápr. 29. 13:58
 22/43 anonim ***** válasza:
100%

En is igy voltam 20 evesen es nekem is ez volt az anyos rekcioja (bar nem is tudta hogy megjott a kedvem a babahoz csak elore szolt hogy nehogy legyen am). Kul en is irritalonak talaltam. Nekunk is volt felretett penzunk (milliok, mert parom idosebb volt).

Akkor nem vagtunk bele,m ert parom meg nem akart es gyerekes is volt kicsit, mert otthon laktunk. Aztan azota kulfoldon vagyunk es megertunk mindenre es sajat hazat veszunk stb. Hazasok is vagyunk es azota igazi baba projekt van, olyan baba akit mar mindenki nagyon var. Az anyos is!!!

Be kell vallanom, hogy anno szerintem unatkoztam es nem tartottam semmerre es igy akartam kompenzalni. Sztem nalad is igy lehet. Epits kariert, de legalabb dolgozz, szerezz tapasztalatot, mert a gyerekneveles kihivas es teljes embert kivan!

2015. ápr. 29. 14:01
 23/43 anonim ***** válasza:
93%
aztán majd te is jössz vele h mikor jön a családi! :-D
2015. ápr. 29. 17:57
 24/43 anonim ***** válasza:
14%

Én az a mondó vagyok, hogy ezt nektek kell eldönteni!Ebbe senki nem szólhat bele,mert ti fogjátok felnevelni.

Az én történetem is hasonló, de mégsem, 18 voltam a férjem 21 amikor eldöntöttük, hogy szeretnénk egy babát, már a házasság után megbeszéltük, hogy engem nem enged el a párom dolgozni, mert nekik ez a véleményük, hogy az asszony maradjon otthon és vezesse a háztartást(rokonoknál is így van és ezt nekem elkellet fogadni). Nem volt félretéve pénzünk , de vígan és boldogan éltünk a férjem keresetéből, úgy hogy én levelezőin tanultam, 1 hónap után terhes is lettem, apósom soha egy rossz szót nem mondott, hogy minek vállaltunk babát? vagy hogy mire szülök én gyereket?Sőt nagyon is boldog volt, hogy unokája lesz, pedig az ő házában lakunk és minden pénz közös kaszában van.Azóta már két gyermekünk van 6 és 15 hós(lány és fiú)és most sem dolgozok, mert nem enged sem a férjem sem apósom, de vígan meg tudunk élni 5-en is , úgy hogy nem kell várnom a családit.

Csak azt nem tudom felfogni, hogy a párod pénzéhez neked miért ne lenne közöd? Hiszen együtt éltek, nem?De azt senki nem kérdezte meg tőled, hogy közös kasszán vagytok a pároddal? Mert ha igen akkor még úgyis ti döntésetek.Anyós is csak akkor szólhat bele, ha nála laktok, de ha nem akkor semmi köze hozzá.De ha ott laktok akkor inkább valahogy költözzetek külön, és akkor már tényleg a ti dolgotok a baba téma.

MOst lehet lepontozni, és vitatkozni

2015. ápr. 30. 00:06
 25/43 anonim ***** válasza:
88%

Mi az h nem emged dolgozni? Mi vagy a tulajdonuk? Papolsz a kozos kasszarol, oke. De az kozos amibe mind a ketto tesz vmit. Amig csak az egyik, szamomra az kihasznalas. Na mindegy.

Neked van a legnagyobb hangod h kozos dontes stb, holott a te eletedrol mas dont. Ha el akarnal menni dolgozni teged anyukam ugy raknanak ki paros labbal mint macskat sz. Arni.

Ez aztan az elet. Minden elismeresem. Biztos marha boldog lehetsz. Masok mondjak meg mikor vehetsz meg levegot is szinte. Egyedul kimehetsz a hazbol vagy korbe kell tekerned a fejedet h csak a szemed legyen kint?

2015. ápr. 30. 06:18
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
24-es csak egy kérdés,hogy lehet hat és egy 15 hónaposod egyszerre???
2015. ápr. 30. 08:35
 27/43 anonim ***** válasza:
62%

Szép lehet egy olyan kapcsolat, ahol a férjed/pasid nem enged!!! dolgozni, 24-es. Gyerekként kezel. Tudod,amíg nincs kereseted, gyerek vagy, mert más tart el és mindenki aként is fog rád nézni, mindig is meg fogják neked mondani, h mit csinálj, mire költs, hogy dönts.

A pasinak ez biztos baromi kényelmes meg biztonságos, mert abban ő halálbiztos lehet, h te végzettség nélkül, fillér nélkül, szakmai tapasztalat nélkül, lakás nélkül két gyerekkel a nyakadban soha az életben nem fogod elhagyni. Akkor sem, ha megcsal, ha felpofoz, ha zsarol, ha ellehetetlenít. CSak te még ezt nem látod be, mert butácska vagy és csak annyit látsz az egészből, h "lám milyen jó világom van, nekem még dolgoznom sem kell, most biztos mindenki irigyel"

Akinek egy kis esze van, az nem hagyja, h ezt tegyék vele.

2015. ápr. 30. 09:01
 28/43 anonim ***** válasza:
82%

24-es, ritka egy ostoba ember vagy te is.

ennyire figyelsz biologia orán?? 6 honapos és 15 honapos??

a másik, hogy lenne már a kérdezo kozos kasszán a barátjával...mikor pont azért piszkálja a barátjának az anyja, hogy menjen el dolgozni..de o nem akar. szerinted, igy mit tenne hozzá a "kozos" kasszához..... ??

a harmadik, ennyire idiota ember nem lehet, mint a kérdezo...ugyhogy betudom egy kamu kérdésnek ezt..

2015. ápr. 30. 09:33
 29/43 anonim ***** válasza:
5%

Én 18 évesen szültem meg a kisfiamat, érettségi után .

Dolgoztam iskola mellett is így volt pénzem . A férjem pedig 5 éve Rosenbergernél dolgozott.

Volt saját lakásunk is.

Nem értek egyet az anyósoddal.

Egyébként ha meg van az érettségid az állam támogat 300.000.-el

2015. ápr. 30. 09:47
 30/43 anonim ***** válasza:
60%

dolgoztál iskola mellette..16 éves korodtol dolgozhatsz diákszovetkezetnél...abbol 2 év alatt (ha csak azt csináltad volna, akkor se lett volna annyid, hogy vegyél egy lakást...) ott is a férjed-párod-kis barátod vette, te meg vitted a p.inádat, meg 30 ezer ft-ot, amit ossze"dolgoztál"..

komolyan ezek a válaszok..kozos, vettunk házat....AAAHHHA, álmodj királylány. vettél hát házat, lakást...diákmunkábol...istenem..ennyi marhát.

2015. ápr. 30. 09:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!