Ti mit tennétek? Após + a mi büszkeségünk problémája
A férjemmel kisbabát szeretnénk, 15 hónapja próbálkozunk, eddig semmi. Mivel én 27,a férjem 30 éves egyedüli gyerek, a szülei vágynak már unokára. ( Anyósommal jóban vagyok, apóssal kevésbé) A férjemmel nem akartuk elmondani nekik, hogy próbálkozunk, mert a férjemet eleve nagyon rosszul érinti a dolog, hogy nem képes a "férfi feladatára" gyereket nemzeni. Persze én vigasztalom, hogy nem a mi hibánk. Tényleg nem a mienk, szervi bajunk nincsen, kivizsgáltak.
Anyósom szinte minden vasárnap megkérdezi, hogy miért nincs gyerekünk, és általában arra jut az apósom, hogy én nem akarok szülni, mert féltem az alakom és a karrierem. Erről szó sincs. Igazából nehéz megállni, hogy ne ordítsam el az igazat, de a férjemnek megígértem, hogy hallgatok. Csak nem bírom tovább, hogy az apósom szemében én legyen az alakját és munkáját féltő nő, aki nem szül emiatt!
Mi elmondtuk nekik, és azt is mi a baj (mert nálunk találtak) - és onnantól már nem kérdezgetik.
Vagy ne mondjátok el a részleteket, csak azt, hogy nem rajtatok a múlik a dolog, és rajta vagytok a témán, de attól nem lesz könnyebb ha folyton ezen pörögnek.
Ha normálisak, akkor meg fogják érteni.
És a férjed hagyja, hogy a szülei ezt csinálják veled?
Te vidd el a "balhét", mert ő nem mer
beszélni a szüleivel? Legalább szóljon rájuk, hogy
ez magánügyetek. Majd jön a baba, ha akar.
Utolsó vàlaszolóval értek egyet!
Megmondanám nekik hogy egy ideje próbálkoztok, de nem jön össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!