Akinek pajzsmirigy problémája volt, attól számítva amióta kiderült a probléma, mennyi idő múlva sikerült a teherbeesés? Egészséges lett a baba, ha már megszületett?
Második szülésem után egy rutin vizsgálat után derült ki hogy nagyon alulműködik a pajzsmirigyem. Ekkor volt a lányom 2 hós szóval igen valószínű hogy már terhesség ALATT is az volt...:(( De semmi baja a lányomnak!! Okos értelmes kislány. 2 éves vagy féléve mondatokban beszél.
Ezután szednem kellett folyamatosan hol kevesebbet hol többet. Épp túl kevésre álltunk vissza mert a tsh-m megint magas lett, amikor terhes lettem a harmadik babámmal, egyetlen alkalomból. Úgyhogy magas tsh-val is teherbe lehet esni. Terhesség és szoptatás alatt is végig szedtem, semmi baja a kicsinek se most amennyit látok belőle még (1 éves szóval nyilván még nem beszél:)) Azért írom ezt a beszéd dolgot, mert a szellemi működésre szokott rosszul hatni az alulműködés.
Születési idő: a nagyobb 40.hétre 4300al , a kisebb 40.+3 ra 4100 al született.
sziasztok!
Megkérdezhetem kinek milyen magas volt a TSH-ja?
Nekem 2.3 és a dokim szerinte jó.Lassan 1éve nem jön a kistesó,korábban elsőre babás lettem.Minden leletem szuper csak ez gyanús és szerintem ez a mumus.Nem tudom mit tegyek:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!