Akinek pajzsmirigy alulműködés volt a teherbeesés akadálya mennyi idő után lett meg a kívánt érték és mennyi idővel utána sikerült a baba, illetve kellett e stimulálo gyógyszert szedni vagy sikerült anélkül is?
4,6 os max tsh tartomány mellettnekem 5,2 lett az értékem sajnos valószinű ezért nem estem teherbe, juniusra kaptam időpontot, mire számítsak mennyi idő míg az érték 2 re lemegy és lehet biztonsággal babát vállani és egyből sikerül is stimuláló nélkül (Closty)?
Nagyon vártuk a babot nem gondoltam h ilyen akadály gördül elénk remélem azért ebben az évben sikerül babásodni
nekem egy hónapomba tellet az egész.....beállitották a tsh-t és rá egy honapra tehrbe estem....azelött a párommal évekig probálkoztunk mire rájöttünk mivel van a baj!!!
most 37 hetes terhes vagyok és mindig változik a tsh eredmémyem .....most például 5,3 volt és heti egy szem gyogyszerrel felemelték az adagom...de nyugi aggodalomra semmi ok ...ez ilyenkor természetes!!!
sok sikert nektek a leendöbeli babátokhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!