Mikor érdemes Gyereket vállalni? Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
jelenleg 19 éves elmúltam, és nagyon foglalkoztat a kérdés. Én 21-23 éves korom között szeretnék, de a páromtól igen messze lakunk egymástól. Még nem költöztünk össze, de én már szeretném nagyon, és gyermeket is szeretnék tőle. Előrehajló méhem van, így azt mondta az orvos, lehet gondok lesznek a gyerekvállalással, mert elvetélhetek hamarabb, mint egy normál ember. A párom 47 éves, így miatta is szeretném hamarabb.2010. febr. 21. 11:02
22/23 anonim válasza:
És a párodat megkérdezted, hogy akar-e 50 évesen babázni és nyűglődni egy kisgyerekkel? Mert talán az ő véleménye lenne a legfontosabb.
23/23 A kérdező kommentje:
Persze, hogy megkérdeztem. Én felvetettem egy babaötletet, ő meg pár hónap elteltével, már kettővel tervezgetett. Szóval ő is szeretné.
2010. febr. 26. 06:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!