Mikor érdemes Gyereket vállalni? Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
jelenleg 19 éves elmúltam, és nagyon foglalkoztat a kérdés. Én 21-23 éves korom között szeretnék, de a páromtól igen messze lakunk egymástól. Még nem költöztünk össze, de én már szeretném nagyon, és gyermeket is szeretnék tőle. Előrehajló méhem van, így azt mondta az orvos, lehet gondok lesznek a gyerekvállalással, mert elvetélhetek hamarabb, mint egy normál ember. A párom 47 éves, így miatta is szeretném hamarabb.2010. febr. 21. 11:02
1/23 anonim válasza:
47? ott már gondok lesznek már bocs. én semmiféleképp nem kötném össze magam 20 évesen egy 50 évessel. legfőképp gyerek?! én 19 vok a barátom 23 és nekünk már összejött októberre jön.
2/23 anonim válasza:
Mindenképpen várj még a babával. Ne legyen szempont a párod kora, 47 évesen neki már biztos van gyereke. Nem tudom milyen régen vagytok együtt, de nem hiszem, hogy túl régen. Szórakozz még, élvezd az életet, a 21-23 éves kort várd meg legalább
3/23 anonim válasza:
Ekkora korkülönbséggel még az összeköltözést is megkellene gondolnod,a babavárást méginkább.Ha most szülnél, a gyerek 20 éves korában ( amikor még nem felnőtt) a párod már 70 éves lesz.Ez még nagypapaként is nagy generációs különbség.
4/23 anonim válasza:
1. vok a 3.nak igaza van!!! alig látja majd a gyerekét mert megöregedik
5/23 anonim válasza:
47 éves és te gyereket akarsz szülni neki??? ááááá
6/23 anonim válasza:
Szerintem akkor kell amikor minden adott a körülményekhez képest. Az mindegy hogy hány éves vagy. Ha el tudod tartani, van stabil kapcsolatod, van hol laknod és nem a szüleidnek szülsz, meg tudod neki adni az alapokat akkor lehet szülni. Ja és egyszerűen borzasztóak vagytok válaszolók, hogy képesek vagytok azon utálkozni hogy valaki öregebb korában vállal gyereket!
7/23 anonim válasza:
akkor az előttem szóló is szülne egy nyugdíjasnak??? mi lesz ebből a világból
8/23 anonim válasza:
majdnem 30 év a korkülönbség? ez komoly? vagy vicc a kérdés? én tuti nem szülnék egy nyugdíjasnak! szerintem te sem gondolod ezt komolyan!
9/23 anonim válasza:
Én nem a kettőjük korkülönbségéről beszéltem hanem arról hogy úgy beszéltek mintha valami halálos bűn lenne hogy valaki nem 20 évesen alapít családot! Azon kívül nem tudom mióta vagytok bezárva a gyereketekkel otthon de manapság nem nyugdíjasok a 47 évesek! Mi közötök hozzá hogy kivel jár? Nem ez volt a kérdés!
10/23 anonim válasza:
előrehajló méh jóval veszéltelenebb, mint a hátrahajló. Ugyanis az előrehajló a normál állapota. 19 évesen szerintem még ne szülj gyereket. Egyszerűen élj még egy kicsit, ne akarj másnak megfelelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!