Nem normális, hogy úgy szeretném nevelni a fiamat, hogy a leendő menyemnek is jó legyen?
4-es vagyok, az éppen elég. Úgy értem ha látja hogy apunak természetes a házimunka akkor neki is az lesz.
Férjem még csak nem is volt hazimunkara nevelve de nagyon segítőkész. Apját imádja és tőle látta.
A férjem simán elkészít bizonyos ételeket, kitakarít, ha úgy van, kimos, kitereget, elmosogat, ha úgy van. Nyilván nem ő csinálja alapvetően, de ha úgy alakul, nincs elveszve, megcsinálja. És nagyon nem meleg!:)
A másik, hogy van egy kisfiunk, akit ha akarnánk se tudnák rávenni arra, hogy ne segítsen, ugyanis ő tipikusan olyan, hogy látja, hogy mi mit csinálunk és ő mindig segíteni szeretne. Szóval simán megitatja az állatokat, simán segít a főzésnél, simán segít az apjának a pasimunkában és simán levág egy hisztit, ha ő nem porszívózhat.:) 4 és fél éves egyébként.
És nem gondolnám, hogy meleg lesz belőle.:)
Én is azt gondolom, hogy egyáltalán nem baj, ha egy pasinak a háztartási munkával sincs baja és alkalomadtán el tudja végezni. Sőt, sokszor nagyon hasznos is.
Szóval nincs semmi gond a hozzáállásoddal.
A testvéremmel az utolsó években együtt laktunk, a munkánk is összekötött. Ő többet dolgozott, én csináltam a háztartást (bevásárlást vállalta, de semmi mást). Mikor beteg lettem felhívta a legutóbbi barátnőjét, hogy mutassa meg mivel mit kell csinálni. Azelőtt a mosásról is csak annyit tudott, hogy szín szerint kell tenni a ruhákat. Azóta lelkesen mos, mosogat, takarít és igaz, hogy csak a főzőgépe kell bepakolni és időt beállítani, de ha kell meg is főz magának és büszke rá, hogy önállóan el tudja látni magát, nem szorul senkire.
Szerintem teljesen rendben van, ha egy fiú tud néhány alap dolgot.
Aki szerint meg ezért változik valakinek a nemi identitása az meg nem is baj, ha nem tartozik a beszélgetőtársaid közé :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!