Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aggaszt mostanában valami a...

Aggaszt mostanában valami a gyermekeiddel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Betegség, viselkedés, anyagiak stb.

2015. ápr. 1. 21:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Van fejlemény bárkinél is?
2015. jún. 4. 18:13
 12/14 anonim ***** válasza:

miket lehet itt olvasni...

gyermekem 1 éves, soha nem volt hallásvizsgálaton, nekem erről senki nem szólt..

nemsokára megy böcsibe, és ahogy látom hogy az idősebb 2 évesek szülei itt mennyire aggódnak, ezt sem gondoltam volna hogy ez ilyen lesz. én eddig izgalommal vártam a bölcsit, mert én nagyon látom, hogy hatalmas igénye van másokra is. olyan örömmel van mindenki felé, várja mindenki pillantását, menne oda, kíváncsi, amikor nagyi jön, sikongat örömében, és néz rám, mintha azt mondaná, most valami nagyon nagy ajándékot hoztam neki, a nagyit :)

a gondozók hál isten pont amilyet akartam, egyikük fiatal, mosolygós, energikus, másikuk meg mint a mesebeli jóságos nénik, és annyi idiótaságot kérdeztem(kezdő szülő), de képesek voltak szeretettel, türelemel lenni. pedig a nyílt napon pont nem velük találkoztam, hanem mogorva, befásult gondozókkal és pont nem hozzájuk került :)

igazából az aggaszt, hogy nincs apja, hogyan hat ez a fejlődésére

2015. jún. 4. 22:22
 13/14 anonim ***** válasza:
A kicsinek most lesz iskola váltás, eddig módszertani oviba járt és ez az intézmény iskolát is működtett, úgy volt, hogy az iskolát ott kezdi,de kiderült, hogy nem indul logopédiai osztály, így másik iskolába kell íratni. Még várunk a szakszolgálat vizsgálatára, de aggaszt annak az eredménye is és hogy megfelelő iskolát találjunk a gyermekemnek. A naggyal pedig a vitáink azok, amik elszomorítanak és szorongással töltenek el, egyszerűen nem találjuk a közös hangot.
2016. febr. 24. 11:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Nagyon aggaszt, hogy a nagyobbik fiam 6 éves lesz a nyáron, és éjjel még m8ndig rendszeresen bepisil. Iszonyatosan sajnálom, mert minden akalommal bocsánatot kér, és látszik, hogy nagyon zavarja, de nem tud ellene tenni. Voltunk már pár vizsgálaton, meg megyünk is még, mert eddig semmit nem találtak. Ez minden nap aggaszt, és a szívem szakad meg miatta, hogy nem tudok neki segíteni.
2016. febr. 24. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!