7 hónapos babák szüleit kérdezném hozzataplalassal kapcsolatban. Ti hogyan csinaltatok/csinaljatok a kivaltasokat?
Mennyit eszik meg tápból?
Az lehet egy viszonyítási alap esetleg.
Oli most 9 hós, 5 hósan kezdtük a ht-st. akkor kb 150-160 ml tejcsit evett meg egy étkezésre, ma már 260 ml.
kanalasból 300 ml-t eszik most. én úgy csináltam az elején, hogy mikor már több mint 100 ml-t evett, csak vizet kapott utána, vagyis a táp 2/3át megkapta.
Tud inni rendesen sok vizet? mert ha csak 5-10 ml-t akkor ugye nem vagy sehol vele. Oli most a kanalas után minimum 20-30 ml vizet iszik.
igaz az enyém 9 hónapos már de még emlékszem hogy csináltam :)
én kb 1 hónapig adtam neki utána tápszert és utána jött a gyümölcslé (vizet kiköpi, nem hajlandó meginni), megmondom őszintén sose néztem hány grammot evett, amikor már kiköpte, nem nyitotta a száját úgy voltam vele, hogy elég volt neki (persze nem 1-2 kanál után) uzsonna - tízórai : ezeket elég gyorsan sikerült kiváltani, mert egyikre tejpépet kap másikra gyümölcsöt natúr péppel mind a kettőt rettenetesen szereti, így hamar megevett belőle annyit, amennyivel jól is lakott :) (tejpépet pl: 3. nap után már annyit evett, gyümölcsöt is kóstoltatja már az elején az ember, így abból is hamar megette az adagját)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!