Hogyan tovabb a hozzataplalassal?
Figyelt kérdés
Kisfiam 4 honapos, tapszeres. Kaptt eddig banant, repat es krumplit (nem izlett neki se magaban se massal kverve) Leirnatok nekem hogy mit kostoltassak vele meg, mit mikor egyen, hogy kezdjek lassan kivaltani egy etkezest stb. Elore is koszonom.2009. aug. 6. 12:02
1/4 anonim válasza:
Reszelt almát keksszel,a répát és a krumplit picit sózd meg,és sűrítsd be.Liszttartalmú ételt már 17 hetesen be kell vezeni nála.A többi gyümölcsbe is keverhetsz kekszet neki.
2/4 anonim válasza:
Reszelt almát először önmagával, aztán kekszel, én az őszibarackot is így szoktuk. Ha még csak most kezdtétek akkor ne lepődj meg, először mindenre fintorog. Az almát, őszibarackot szeretik a babák, csak lehet neki több nap kóstoltatás kell. Ha a répát, krumplit sűrűnek találod, higítsd tápszerrel vagy főzőlével.
3/4 anonim válasza:
Nem kell leharapni a fejem, de nálunk is ez volt, nem ették a főztöm, akkor vettem pár üvegest ami ízlett neki és utána már az én párolt zöldségeimet, püréimet is falták.
4/4 anonim válasza:
2. vagyok. Miért lenne leharapva a fejed, én is adok neki üvegeset is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!