Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A párom lelépett az összes...

A párom lelépett az összes pénzünkkel. Kétségbe vagyok esve, mit tegyek?

Figyelt kérdés

eddig albérletben laktunk a 6hos kicsimmel a páromat kirúgták a munkahéjról haza kellett költ9zzünk anyámékhoz 8 itt sem fényes a dolog de van tető a fejünk fölött 9 tegnap a párom bevásárlásra indult és nem jött vissza a jo isten sem tudja hol van ,(nála az utolsó 20 ezresünkkel jelzem az az én gyedemből maradt) ..most mit kezdjek magunkkal itt vagyok a lányommal egy fillér nélkül sep popó törlő se egy kis gyümölcsi vagy olyan dolog amit ö megehet semmi fördetönk nincs mivel tudom fürösztetni ilyenkor szappantól lesz baja vagy inkább sima viz?pop krém hejett valami??el vagyok keseredve mit tehet ilyenkor egy anya???? Ha megtudják hogy állunk anyagilag a faluban a gyámhivatal elvitetné a lányom én abba bele halnék a szüleimnek semmijük nincs sajna még igazából ők is segítségre szorulnának..nem adhatok mindennap krumplit a lányomnak vagy igen?

Írjatok olyan alapítványokat, ha tudtok ahol segítséget kérhetek egy 1000 fős faluban vagyok itt senki nem ad semmit söt..

2010. febr. 18. 12:24
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
egy baby kajás csomagot tejpépekkel.. nagyon szerette a kicsi.. ijeneket evett eddig is. eltalálta a küldö ..köszönöm neki és mindenkinek aki segitett..
2010. febr. 24. 15:53
 42/46 anonim ***** válasza:
vmi új dolog??
2010. febr. 26. 10:52
 43/46 A kérdező kommentje:

sziasztok.. adnék egy kis helyzet jelentést nektek akiknek köszönöm a segítségeteket..

most a párom felbukkant vissza szeretne kapni minket megbánta amit tett rájött szeret odáig meg vissza van..nagyon haragszom rá..eszemmel soha nem fogadnám vissza de szeretem és a babát sem szeretném ha más nevelné.. szerintetek mit tegyek??? vissza fogadjam??

2010. máj. 28. 14:29
 44/46 anonim ***** válasza:

Szia!

Gondolom már eldöntötted.

Hogy vagytok?

2010. szept. 28. 01:09
 45/46 A kérdező kommentje:

szia . igen döntöttem nem kell többé az aki igy cserben hagyott. azota van egy kis szoba konyhás fürdöszobás lakásom ezt ujjitgatom . a kicsimmel nagyon jol elvagyunk probálom beosztani a pénzemet magamra nem sok jut de megoldom. kapcsolatra egyenlöre nem gondolok.

köszönöm hogy érdeklödtél:-)

2010. szept. 28. 09:05
 46/46 anonim ***** válasza:

Szerintem jól döntöttél,van egy kis kuckótok a babátokkal és tuti boldogok lesztek ketten is:)

Minden szépet és jót kívánok nektek!

2010. szept. 28. 19:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!