Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A párom lelépett az összes...

A párom lelépett az összes pénzünkkel. Kétségbe vagyok esve, mit tegyek?

Figyelt kérdés

eddig albérletben laktunk a 6hos kicsimmel a páromat kirúgták a munkahéjról haza kellett költ9zzünk anyámékhoz 8 itt sem fényes a dolog de van tető a fejünk fölött 9 tegnap a párom bevásárlásra indult és nem jött vissza a jo isten sem tudja hol van ,(nála az utolsó 20 ezresünkkel jelzem az az én gyedemből maradt) ..most mit kezdjek magunkkal itt vagyok a lányommal egy fillér nélkül sep popó törlő se egy kis gyümölcsi vagy olyan dolog amit ö megehet semmi fördetönk nincs mivel tudom fürösztetni ilyenkor szappantól lesz baja vagy inkább sima viz?pop krém hejett valami??el vagyok keseredve mit tehet ilyenkor egy anya???? Ha megtudják hogy állunk anyagilag a faluban a gyámhivatal elvitetné a lányom én abba bele halnék a szüleimnek semmijük nincs sajna még igazából ők is segítségre szorulnának..nem adhatok mindennap krumplit a lányomnak vagy igen?

Írjatok olyan alapítványokat, ha tudtok ahol segítséget kérhetek egy 1000 fős faluban vagyok itt senki nem ad semmit söt..

2010. febr. 18. 12:24
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Van valami fejlemény?Mi van veletek?
2010. febr. 19. 15:23
 32/46 A kérdező kommentje:
eddig annyi hogy ma kaptunk egy kis csomagocskát amit ezúton is köszönök ..bementem az önkormányzathoz kaptam 10000 ft átmeneti segélyt ezzel próbálom túlélni és esetlegesen érkező segítségekkel ..kezdek megnyugodni és tervezem a az élkövetkezőket..
2010. febr. 19. 16:38
 33/46 anonim ***** válasza:
Na,örülök,hogy az önkormányzat segített valamit.Jól tetted,hogy bementél.Tudom nem sok minden,amit tudtam küldeni,de remélem tudod hasznát venni.Anett
2010. febr. 19. 20:32
 34/46 anonim ***** válasza:

az apa haza ment már?

miket kaptál eddig?

2010. febr. 22. 16:24
 35/46 A kérdező kommentje:

nem jött haza anyóstól tudom hogy Pesten van..valószínű másik no miatt ment el..

kaptunk tisztálkodási szereket kis plüssöket és bébi kaját tejpépet..amiket ezúton is köszönök..

2010. febr. 22. 17:33
 36/46 anonim ***** válasza:

HOLNAP ADOM FEL ÉN IS, 3DB BADY, POPSIKRÉM, PLÜSS. :)

ILDI

2010. febr. 22. 17:51
 37/46 anonim ***** válasza:
02-18 15:29es vagyok. Ma adtam fel a kajákat, amit megígértem. Csomagként fog érkezni. :D
2010. febr. 22. 18:39
 38/46 anonim ***** válasza:

Néztelek Timi az iwiwen, ki az a 2 gyerek a képek között??

:))

2010. febr. 23. 09:19
 39/46 A kérdező kommentje:
szerintem az nem én vagyok my vipen nézz meg..:-)
2010. febr. 23. 19:33
 40/46 anonim ***** válasza:
kaptál vmit még??
2010. febr. 24. 15:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!