A párom lelépett az összes pénzünkkel. Kétségbe vagyok esve, mit tegyek?
eddig albérletben laktunk a 6hos kicsimmel a páromat kirúgták a munkahéjról haza kellett költ9zzünk anyámékhoz 8 itt sem fényes a dolog de van tető a fejünk fölött 9 tegnap a párom bevásárlásra indult és nem jött vissza a jo isten sem tudja hol van ,(nála az utolsó 20 ezresünkkel jelzem az az én gyedemből maradt) ..most mit kezdjek magunkkal itt vagyok a lányommal egy fillér nélkül sep popó törlő se egy kis gyümölcsi vagy olyan dolog amit ö megehet semmi fördetönk nincs mivel tudom fürösztetni ilyenkor szappantól lesz baja vagy inkább sima viz?pop krém hejett valami??el vagyok keseredve mit tehet ilyenkor egy anya???? Ha megtudják hogy állunk anyagilag a faluban a gyámhivatal elvitetné a lányom én abba bele halnék a szüleimnek semmijük nincs sajna még igazából ők is segítségre szorulnának..nem adhatok mindennap krumplit a lányomnak vagy igen?
Írjatok olyan alapítványokat, ha tudtok ahol segítséget kérhetek egy 1000 fős faluban vagyok itt senki nem ad semmit söt..
Hirtelen az jutot eszembe, hogy popsitörlő helyett használhatsz olajos vattát, sima napraforgóolajjal, ha van. Annak idején a védőnő mutatta, amikor a magzatszurok nem jött le semmivel, régen is ezt használták, jobb mint popsitörlő, mert mindent lehoz. Az nem baj ha pár napig nem fürdik egy baba, amúgy is azt mondják, hogy heti egy fürdés is elég egy ekkora babának, csak a napirend miatt szokták javasolni a napi fürdetést. De ha fürdeted, akkor inkább csak sima vízbe, szappan nélkül és pár percnél ne tartson tovább, így nem szárad ki a bőre.
Szívből remélem, hogy hamar rendeződik a helyzeted!
Szia!
Én vagyok az (egyik) akin itt máe segítettek. Konkrétan aki a pelusos kérdést kiírta. Ha megírod a címed én is tudnék segíteni, mert nekünk is van kinőtt ruhánk és egyéb dolgok amit az egyik lánykám ekcéma szerű tünetei miatt nem tudunk használni. Segítenék, mert rajtam is segítettek. Talán így kicsit viszonozhatnám az a sok jót amit kaptam.Írj priviben és segítek amiben tudok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!