A párom lelépett az összes pénzünkkel. Kétségbe vagyok esve, mit tegyek?
eddig albérletben laktunk a 6hos kicsimmel a páromat kirúgták a munkahéjról haza kellett költ9zzünk anyámékhoz 8 itt sem fényes a dolog de van tető a fejünk fölött 9 tegnap a párom bevásárlásra indult és nem jött vissza a jo isten sem tudja hol van ,(nála az utolsó 20 ezresünkkel jelzem az az én gyedemből maradt) ..most mit kezdjek magunkkal itt vagyok a lányommal egy fillér nélkül sep popó törlő se egy kis gyümölcsi vagy olyan dolog amit ö megehet semmi fördetönk nincs mivel tudom fürösztetni ilyenkor szappantól lesz baja vagy inkább sima viz?pop krém hejett valami??el vagyok keseredve mit tehet ilyenkor egy anya???? Ha megtudják hogy állunk anyagilag a faluban a gyámhivatal elvitetné a lányom én abba bele halnék a szüleimnek semmijük nincs sajna még igazából ők is segítségre szorulnának..nem adhatok mindennap krumplit a lányomnak vagy igen?
Írjatok olyan alapítványokat, ha tudtok ahol segítséget kérhetek egy 1000 fős faluban vagyok itt senki nem ad semmit söt..
Szia!
Igaz, hogy nekem fiam van és ő még csak 5 hónapos lesz, de van tejpépünk (Nestlé, gyümölcsös) 6 hónapos kortól való, meg Enni-inni való tejpép, szintén 6 hós kortól (szintén Nestlé, kekszes).
A párom kapta a fiúnk után, ha gondolod tudok küldeni 1-2 dobozzal. Meg pár üveges bébikaját, Nestlés babycompot-ot. Írj priviben címet!
Szia! Most írtam privit neked!
Ildi, egy 14 hós kisfiú Anyukája
Esetleg nincs a közeletekben egy anya otthon? lehet hogy ott jobb helyen lennétek a picivel. De szívesen segítek én is, írd meg mire lenne esetleg még szükséged.
Fel a fejjel és szeresd a pici lányod hisz most már csak egymásnak vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!