Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A párom lelépett az összes...

A párom lelépett az összes pénzünkkel. Kétségbe vagyok esve, mit tegyek?

Figyelt kérdés

eddig albérletben laktunk a 6hos kicsimmel a páromat kirúgták a munkahéjról haza kellett költ9zzünk anyámékhoz 8 itt sem fényes a dolog de van tető a fejünk fölött 9 tegnap a párom bevásárlásra indult és nem jött vissza a jo isten sem tudja hol van ,(nála az utolsó 20 ezresünkkel jelzem az az én gyedemből maradt) ..most mit kezdjek magunkkal itt vagyok a lányommal egy fillér nélkül sep popó törlő se egy kis gyümölcsi vagy olyan dolog amit ö megehet semmi fördetönk nincs mivel tudom fürösztetni ilyenkor szappantól lesz baja vagy inkább sima viz?pop krém hejett valami??el vagyok keseredve mit tehet ilyenkor egy anya???? Ha megtudják hogy állunk anyagilag a faluban a gyámhivatal elvitetné a lányom én abba bele halnék a szüleimnek semmijük nincs sajna még igazából ők is segítségre szorulnának..nem adhatok mindennap krumplit a lányomnak vagy igen?

Írjatok olyan alapítványokat, ha tudtok ahol segítséget kérhetek egy 1000 fős faluban vagyok itt senki nem ad semmit söt..

2010. febr. 18. 12:24
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%
13:58-as vagyok. Igaza van az előttem válaszolónak. Igaz én kajával nem tudok segíteni, mert arra nekünk is szükségünk van, de ruhákat és fürdető szereket meg popsikrémet én is tudok adni és szívesen teszem.
2010. febr. 18. 14:03
 22/46 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nekem is küldhetsz privátot, írd meg a címed, biztos én is tudok küldeni ezt azt. Eszik a babád üveges bébiételt? Mert akkor vennék párat, az is több mint a semmi. Popsitörlőnk is van, babasampon stb. Ruhát sajnos nem tudok küldeni, mert nekem fiam van és már két és fél éves, nincsenek meg a kinőtt ruhái, mert itt elég kevés a hely, nem tudtam hova pakolni már őket. De szétnézek a lakásban, hogy esetleg mit tudnátok használni.
2010. febr. 18. 14:05
 23/46 A kérdező kommentje:
nem hiszem el hogy ennyi anyuka van aki segitene ..miotaa gép elött ülök majdnem egyfojtában sirok 1 hejzetem miatt 2 hogy van segitség..
2010. febr. 18. 14:12
 24/46 anonim ***** válasza:
100%
írj privit a címeddel, én is tudok küldeni pár dolgot, popsikrémet, fürdetőt, hányas méretet hord a lányod, miket eszik?
2010. febr. 18. 14:26
 25/46 A kérdező kommentje:
nem tudok az utolsónak privát küldeni mert nincs ott a privát üzenet küldés ha egy e mali cimet irnál arra tudnék irni neked köszönöm
2010. febr. 18. 14:31
 26/46 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Írtam neked mailt.A&V
2010. febr. 18. 15:08
 27/46 anonim ***** válasza:
100%
Olvasom, hogy sokan segítenének neked, én is szeretnék. Mit nem ajánlottak még fel, amire szükséged lenne? De szerintem nyugodtan fordulhatsz segélyért is, nem vehetik el ezért a babádat! A magyar gyermekvédelmi tv. kimondja, hogy pusztán anyagi indokkal nem lehet kiemelni a gyereket a családból!!!!
2010. febr. 18. 15:18
 28/46 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igaz, hogy nekem fiam van és ő még csak 5 hónapos lesz, de van tejpépünk (Nestlé, gyümölcsös) 6 hónapos kortól való, meg Enni-inni való tejpép, szintén 6 hós kortól (szintén Nestlé, kekszes).

A párom kapta a fiúnk után, ha gondolod tudok küldeni 1-2 dobozzal. Meg pár üveges bébikaját, Nestlés babycompot-ot. Írj priviben címet!

2010. febr. 18. 15:29
 29/46 anonim ***** válasza:

Szia! Most írtam privit neked!

Ildi, egy 14 hós kisfiú Anyukája

2010. febr. 19. 10:44
 30/46 anonim ***** válasza:

Esetleg nincs a közeletekben egy anya otthon? lehet hogy ott jobb helyen lennétek a picivel. De szívesen segítek én is, írd meg mire lenne esetleg még szükséged.

Fel a fejjel és szeresd a pici lányod hisz most már csak egymásnak vagytok.

2010. febr. 19. 11:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!