Ez a sok fiatal "mire" szül?
Figyelt kérdés
Nem irigységből kérdezem, csak kíváncsiságból.
20-25 évesen tényleg össze lehet gyűjteni annyi anyagi háttért, hogy biztonságban legyen a család?
2015. márc. 21. 14:40
21/48 anonim válasza:
15: fájdalmas, mikor valakinek így kell elmagyarázni valamit. Mások már írták, miért van így. A kedves válaszoló.
22/48 anonim válasza:
20-22 évesen nincs annyi tapasztalata egy átlag nőnek, bármennyire is hiszik magukról. Hiába van megtakarítás stb...
23/48 anonim válasza:
21 -es látom egyszer olvasol valamiről egy cikket vagy egy "Nagyokos" mond neked valamit ezt te egyből elhiszed, akkor is ha az a józan ésszel vetekszik. Olvasgass még néhány cikket és ha 10 mondja,hogy nekünk van igazunk 1 pedig,hogy neked, akkor gondolkozz el.
24/48 anonim válasza:
pontosan miért is vetekszik a józan ésszel? El is tudod magyarázni?
25/48 anonim válasza:
Gondolkozzál már! Ha a Down-kór a szülők életkorától függ, akkor mit számít,hogy szűrik-e a fiatalokat avagy sem? Bizonyított,hogy a kortól függ. Miért nem bírod felfogni?
26/48 anonim válasza:
Olvass utána, ennyit tudok javasolni. 25-ös jobb ha te se foglalkozol vele. Aki hülye az is marad. ;)
27/48 A kérdező kommentje:
Aki külföldön megszedte magát szerintem ez elég jó opció a fiatalon szüléshez. Itthon a meglevő vagyont már csak fenntartani kell, ami talán az itthoni fizetésből megy is többékevésbé.
Azért ne tekintsük átlagnak az olyan esetet, aki másfél év alatt 6 milliót összetesz, lásd egyik válaszoló. Aki ilyen helyzetben van ma Mon roppant szerencsés!
2015. márc. 21. 15:42
28/48 A kérdező kommentje:
Down kóros szűréssel kapcsolatban, ne vigye el a kérdést, ne offoljunk, közben azért megjegyezném, hogy én is úgy tudom, hogy a kevesebb szűrés miatt a fiatal anyukáknál nagyobb a kockázat. Valahol olvastam ezt, de már nem tudom hol..
2015. márc. 21. 15:43
29/48 anonim válasza:
Igaz, bocs az off-ért. Majd egyszer utánanéznek, megértik.
30/48 anonim válasza:
Mint egészségügyben dolgozó beszéltem már erről pár szülész orvossal. Szóval ne abból az egyetlen cikkből ítélj te se és a kérdező se amit olvasott ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!