Nektek is feltűnt, hogy a Dm-ben a pelsok olyan szinten drágábbak, mint pl egy spar-ban, hogy 25%-os jokerrel sem éri szinte megvenni? (500 Ft-t nyer az ember)
Figyelt kérdés
nem durva?
ugyanaz a mennyiség méret pampers 6000 a Dm-ben, Sparban 5000..nem leárazva
másféle mérettel szintáén ezer Ft a különbség..
nem semmi hogy engedményeket ad a DM, közben meg felviszi az árait..
2015. márc. 14. 17:27
21/28 A kérdező kommentje:
nekem postán eddig kb egyszer ha küldtek babás kuponfüzetet, múltkor(asszem 9 hónapo korában) pl egy "sima" magazinszerű jött aminek az utolsó oldalán volt pár kupon, de nem babás (schwarzopfsamponra meg ilyesmi)
2015. márc. 15. 10:14
22/28 anonim válasza:
Kedves 71% os felmész a fb-ra majd rákeresel a dm-re és ott az üzifalon megtalálod.. amúgy már az lejárt sajnos..
23/28 anonim válasza:
A dm oldalán is fent van amúgy a 10% kupon.. ne legyünk már lusták....
25/28 A kérdező kommentje:
dehogy vagyok lusta, most is csak a linkeden látom
mert ha én simán megnyitom a DM oldalt én akármilyen menüpontokon mászkálok, akkor sem látom, habár lehet hogy várhatommajd április első hetében talán fent lesz
meg ráadásul el is csesztem valamit, átírtam a gyerek nevét, csak úgy tudtam, hog yúj gyereknek rögzítem, a régit töröltem erre meg jogosult lettem egy kezdőcsomagra...(amit úgysem adnának oda, ismernek a pénztárosok..)és eltűnt a bababonusz menüpontom..gondolom újra nyitják..vagy nem tudom
2015. márc. 15. 11:25
26/28 A kérdező kommentje:
*csak mert meg is változott a gyerek neve
2015. márc. 15. 11:26
27/28 anonim válasza:
köszi :-) facebookon kerestem,de angol dm oldalakat találtam. így majd megtalálom a következőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!